Ο Χαβίτο επέστρεψε και ψάχνει την αιτία της καθυστέρησης συμμετοχής του στην primera
O Χαβίτο αναγκάστηκε να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αναζητήσει την αιτία για την οποία καθυστερεί η απαραίτητη άδειας που χρειάζεται, ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί με την φανέλα της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στην Primera Division.
Κύρκος Βαγγέλης
O Χαβίτο αναγκάστηκε να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αναζητήσει την αιτία για την οποία καθυστερεί η απαραίτητη άδειας που χρειάζεται, ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί με την φανέλα της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στην Primera Division.
Τα πράγματα, ωστόσο για τον Ισπανό μέσο μόνο εύκολα δεν είναι, αφού δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου αναφέρουν, ότι η περίπτωση του 28χρονου εξτρέμ μοιάζει πολύ με τις αυτές των Μαρέλ και Ουρέτα που δεν κατάφεραν ποτέ να αγωνιστούν με την ομάδας της Γαλικίας.
Στον Άρη, πάντως ρίχνει τις ευθύνες ο ισπανικός σύλλογος, τόσο για την καθυστέρηση όσο και για το λάθος που έχει γίνει στην καταχώρηση των στοιχείων του παίκτη. Από την πλευρά των Κιτρίνων, ωστόσο απορρίπτουν τις συγκεκριμένες κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως δεν έχουν κάνει κάποιο λάθος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.exedrasports.gr
- Κακουργηματική δίωξη για ψευδή δήλωση πατρότητας βρέφους – Χειροπέδες σε 48χρονο δικηγόρο και 20χρονη αλλοδαπή
- LIVE: ΟΦΗ – Λεβαδειακός
- Super League 2: Υποβιβασμός για την Καβάλα (3-1, vid) – Σώθηκαν ΠΑΟΚ Β’ και Νέστος Χρυσούπολης (1-1)
- Καστοριά: Εξαπάτησαν τηλεφωνικά 93χρονη και απέσπασαν χρυσές λίρες και μετρητά
- Η σέλφι και τα… χαμόγελα του Νίκου Ανδρουλάκη με τον Πέδρο Σάντσεθ στη Βαρκελώνη
- Μεγάλη φωτιά στην Ακράτα – Ήχησε το 112 για εκκένωση στην Άνω Πορόβιτσα
