
Νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο τριπλούν σημείωσε ο Τέντι Ταμγκό
Ο Τέντι Ταμγκό βελτίωσε κατά ένα εκατοστό το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ κλειστού στίβου στο τριπλούν, κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος Γαλλίας που διεξάγεται στην πόλη Ομπιέρ. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στον κλειστό στίβο πραγματοποίησε άλμα στα 17,91μ. στον τελικό της Κυριακής, καταρρίπτοντας το δικό του ρεκόρ (17,90μ.) από το Παγκόσμιο της Ντόχα πέρυσι και συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2010.
Ο Τέντι Ταμγκό βελτίωσε κατά ένα εκατοστό το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ κλειστού στίβου στο τριπλούν, κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος Γαλλίας που διεξάγεται στην πόλη Ομπιέρ.
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στον κλειστό στίβο πραγματοποίησε άλμα στα 17,91μ. στον τελικό της Κυριακής, καταρρίπτοντας το δικό του ρεκόρ (17,90μ.) από το Παγκόσμιο της Ντόχα πέρυσι και συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2010.
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η «μάχη» του 21χρονου άλτη στο «Παλέ ντε Μπερσί» του Παρισιού με τον Βρετανό πρωταθλητή Ευρώπης Φίλιπς Ιντόγου, που το Σάββατο σημείωσε επίδοση 17,57μ. στο Μπέρμιγχαμ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ο Σλοτ στον κόσμο του: «Η Λίβερπουλ έχει λαμπρό μέλλον» (vid)
- Markos by Night: Ο Μάρκος Σεφερλής επιστρέφει με το Greece the Musicult
- Το «Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι» επιστρέφει – Το πρώτο τρέιλερ της νοσταλγικής σειράς
- Ανανέωση της θητείας του Γιάννη Στουρνάρα στην Τράπεζα της Ελλάδος προτείνει η κυβέρνηση
- Καύσιμα: Οι εκτιμήσεις για τις τιμές των επόμενων ημερών – Έρχονται νέες αυξήσεις, καθυστερούν τα κυβερνητικά μέτρα
- Ο Βίκτορ Όρμπαν ήταν το «μαύρο πρόβατο» της ΕΕ – Ποιος ηγέτης θα πάρει τη θέση του;


