Σε υψηλά 20 μηνών ο overnight δανεισμός από την ΕΚΤ
Ο έκτακτος δανεισμός από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα προς τα τραπεζικά ιδρύματα ανήλθε στα υψηλότερα επίπεδα από τον Ιούνιο 2009. Όπως ανακοίνωσε η ΕΚΤ την Πέμπτη, οι τράπεζες δανείστηκαν την Τετάρτη συνολικά 15,801 δισ. ευρώ μέσω του συγκεκριμένου μηχανισμού ο οποίος έχει επιτόκιο 1,75%.
Ο έκτακτος δανεισμός από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα προς τα τραπεζικά ιδρύματα ανήλθε στα υψηλότερα επίπεδα από τον Ιούνιο 2009.
Όπως ανακοίνωσε η ΕΚΤ την Πέμπτη, οι τράπεζες δανείστηκαν την Τετάρτη συνολικά 15,801 δισ. ευρώ μέσω του συγκεκριμένου μηχανισμού ο οποίος έχει επιτόκιο 1,75%.
Επίσης, την Τρίτη δανείστηκαν 1,2 δισ. ευρώ και 1,1 δισ. ευρώ την Δευτέρα.
Με την χρήση του μηχανισμού της έκτακτης χρηματοδοτικής διευκόλυνσης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, οι τράπεζες μπορούν να δανειστούν για μια ημέρα με ποινή επιτοκίου 1,75%.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.