Ο Ραούλ συνεχίζει να καράτά την επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Ισπανός σούπερ σταρ πέτυχε ένα γκολ στην ισοπαλία της Σάλκε με τη Βαλένθια (1-1), στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League και έφθασε τα 71 γκολ, κατακτώντας ξανά την κορυφή του πίνακα των σκόρερ όλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.
Ο Ραούλ συνεχίζει να καράτά την επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα.
Ο Ισπανός σούπερ σταρ πέτυχε ένα γκολ στην ισοπαλία της Σάλκε με τη Βαλένθια (1-1), στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League και έφθασε τα 71 γκολ, κατακτώντας ξανά την κορυφή του πίνακα των σκόρερ όλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.
Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Φιλίπο Ιντζάγκι.
Αναλυτικά οι καλύτεροι σκόρερ στην ιστορία των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων, είναι οι εξής:
Καθησυχαστική είναι η ενημέρωση της Τσέλσι σχετικά με την κατάσταση του Τζέσι Ντέρι, ο οποίος σόκαρε τους πάντες όταν έπεσε με το κεφάλι στον αγωνιστικό χώρο, στο παιχνίδι με τη Φόρεστ.
Ο διαιτητής του χθεσινού ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (Σότσα). Ο διαιτητής του… Χουάνκαρ (Μαρέσκα). Και η καρδιά ενός σκανδάλου που έστειλε τον αρχιδιαιτητή της Serie A, στην εισαγγελία του Μιλάνου.
Ο ΟΦΗ πρόσθεσε στο σήμα του δύο ασημένια αστέρια, τα οποία συμβολίζουν φυσικά τις δύο κατακτήσεις του Κυπέλλου Ελλάδας, το 1987 και το 2026. Δείτε το παρακάτω.