Ο Βόλος βύθισε τη Λάρισα, τριάρα της Ξάνθης, νίκη για Κέρκυρα, «Χ» στο Καυτανζόγλειο
Ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε το ντέρμπι του κάμπου επικρατώντας 2-1 της ΑΕΛ μέσα στη Λάρισα και την έσπρωξε ακόμα πιο κοντά στη Football League. Επιστροφή στις νίκες για την Ξάνθη, που μετά από τέσσερις ήττες, επιβλήθηκε του Ατρόμητου με 3-0. Νωρίτερα, η Κέρκυρα επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 του Πανσερραϊκού, ενώ στο Καυτανζόγλειο Ηρακλής και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0.
2-1 της ΑΕΛ μέσα στη Λάρισα και την έσπρωξε ακόμα πιο κοντά στη Football League. Επιστροφή στις νίκες για την Ξάνθη, που μετά από τέσσερις ήττες, επιβλήθηκε του Ατρόμητου με 3-0. Νωρίτερα, η Κέρκυρα επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 του Πανσερραϊκού, ενώ στο Καυτανζόγλειο Ηρακλής και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0.
&source=in.gr">
Ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε το ντέρμπι του κάμπου επικρατώντας2-1της ΑΕΛ μέσα στη Λάρισα και την έσπρωξε ακόμα πιο κοντά στη Football League. Επιστροφή στις νίκες για την Ξάνθη, που μετά από τέσσερις ήττες, επιβλήθηκε του Ατρόμητου με 3-0.
Η Κέρκυρα επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 του Πανσερραϊκού, ενώ στο Καυτανζόγλειο Ηρακλής και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0.
Σε εκπληκτική κατάσταση ο Απόστολος Σίσκος στο Acropolis Swim Open του ΟΑΚΑ. Μετά το…διαστημικό 1:54.12 στα 200μ ύπτιο, ο 21χρονος κολυμβητής είχε εξαιρετική επίδοση στα 200μ πεταλούδα: 1:56.13.
Οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» γιορτάζουν 40 χρόνια αδελφοποίησης με τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα και δημιούργησαν ένα μοναδικό κορεό πριν από την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ
Ο Άρης νίκησε ξανά τον ΟΦΗ, αυτή τη φορά με 3-1 στο «Βικελίδης», έχοντας πρωταγωνιστή τον Κουαμέ που είχε δύο γκολ και μία ασιστ, παραμένοντας σε τροχιά πρωτιάς στα πλέι οφ του 5-8.