Αποχωρούν τη Δευτέρα οι αγρότες από την εθνική οδό Σερρών – Προμαχώνα
Την απόφασή τους να αποχωρήσουν το μεσημέρι της Δευτέρας από την Εθνική Οδό Σερρών - Προμαχώνα κοινοποίησαν οι αγρότες των Αδέσμευτων Αγροτικών Συλλόγων του νομού. Η προσπάθειά τους να φθάσουν στο μεθοριακό σταθμό Προμαχώνα απέβη άκαρπη. Από την πλευρά του, ο αστυνομικός διευθυντής Σερρών, που είχε απαγορεύσει την συνάθροιση των αγροτών, δήλωσε ικανοποιημένος.
Την απόφασή τους να αποχωρήσουν το μεσημέρι της Δευτέρας από την Εθνική Οδό Σερρών – Προμαχώνα κοινοποίησαν οι αγρότες των Αδέσμευτων Αγροτικών Συλλόγων του νομού.
Η μία εβδομάδα παραμονής τους στην Εθνική Οδό στιγματίστηκε από συλλήψεις που θα εκδικαστούν στις 4 Μαΐου, ενώ άκαρπη απέβη η προσπάθειά τους να φτάσουν με τα τρακτέρ τους στον μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα.
Από την πλευρά του, ο αστυνομικός διευθυντής Σερρών Δημήτρης Τσώτας, ο οποίος είχε απαγορεύσει την συνάθροιση αγροτών, σχολιάζοντας την απόφαση αποχώρησής τους δήλωσε πως «είναι μια θετική εξέλιξη» και πρόσθεσε: «Εγώ αισθάνομαι ικανοποιημένος που δεν υπήρξε η παραμικρή αψιμαχία μεταξύ αστυνομικών και αγροτών».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τέχνασμα του Τραμπ η παράταση της εκεχειρίας λένε οι Ιρανοί – «Πράξη πολέμου ο ναυτικός αποκλεισμός των ΗΠΑ»
- Κορύφωση της βίας στη Γάζα μετά την κατάπαυση του πυρός
- Για αυτό η μουσική μας φέρνει πιο κοντά
- Καιρός: Βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας την Τετάρτη
- Απαρηγόρητη η Ντενίζ Ρίτσαρντς για τον θάνατο του Πάτρικ Μαλντούν
- Η ερωτική χημεία δεν φέρνει την τέλεια σχέση
- Οι μάγισσες επιστρέφουν: Μπούλοκ και Κίντμαν στα Μαγικά Φίλτρα 2 – Πρώτο τρέιλερ
- Οι Δήμοι φτιάχνουν τα δικά τους 112 – «Βρίσκεστε στην υπόγεια διάβαση Χ. Αποφύγετε τη στροφή δεξιά, κίνδυνος εγκλωβισμού»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442