Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο Σαρμ ελ-Σέιχ βρίσκεται ο Χόσνι Μουμπάρακ

Στο Σαρμ ελ-Σέιχ βρίσκεται ο Χόσνι Μουμπάρακ

Στο παραθαλάσσιο θέρετρο της Ερυθράς Θάλασσας, Σαρμ ελ-Σέιχ, μετέβησαν το μεσημέρι της Παρασκευής ο Αιγύπτιος πρόεδρος Χόσνι Μουμπάρακ και η οικογένειά του. Σημαντική ανακοίνωση του προέδρου αναμένεται να μεταδοθεί σύντομα από την αιγυπτιακή κρατική τηλεόραση. Το αραβόφωνο ειδησεογραφικό δίκτυο Αλ Αραμπίγια προκάλεσε νωρίτερα σύγχυση, μεταδίδοντας ότι ο Μουμπάρακ αναχώρησε από την Αίγυπτο προς άγνωστη κατεύθυνση, πληροφορία που ανακάλεσε εν συνεχεία λέγοντας ότι έφυγε από το Κάιρο και όχι από τη χώρα.

Στο παραθαλάσσιο θέρετρο της Ερυθράς Θάλασσας, Σαρμ ελ-Σέιχ, μετέβησαν το μεσημέρι της Παρασκευής ο Αιγύπτιος πρόεδρος Χόσνι Μουμπάρακ και η οικογένειά του. Αναχώρησαν από το προεδρικό μέγαρο με ελικόπτερο, ενόσω μαίνονται οι μαζικές διαδηλώσεις κατά του καθεστώτος.

Η κρατική αιγυπτιακή τηλεόραση ανέφερε πως πρόκειται να μεταδοθεί σύντομα σημαντική ανακοίνωση του Χόσνι Μουμπάρακ.

Το αραβόφωνο ειδησεογραφικό δίκτυο Αλ Αραμπίγια προκάλεσε νωρίτερα σύγχυση, μεταδίδοντας αρχικά ότι η οικογένεια του Χόσνι Μουμπάρακ αναχώρησε από την Αίγυπτο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το δίκτυο εν συνεχεία ανασκεύασε, μεταδίδοντας ότι η οικογένεια Μουμπάρακ έφυγε από το Κάιρο και όχι από τη χώρα.

Πηγές των αιγυπτιακών υπηρεσιών ασφαλείας επιβεβαίωσαν λίγο αργότερα ότι ο Χόσνι Μουμπάρακ αποχώρησε από το προεδρικό μέγαρο με ελικόπτερο, και κυβερνητικός αξιωματούχος στο Κάιρο δήλωσε ότι Αιγύπτιος πρόεδρος μετέβη στο θέρετρο Σαρμ ελ-Σέιχ.

Ο Ισραηλινός βουλευτής των Εργατικών Μπέντζαμιν Μπεν Ελιέζερ δήλωσε την Παρασκευή ότι ο Χόσνι Μουμπάρακ του εκμυστηρεύθηκε, στη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας που είχαν λίγο πριν το διάγγελμα, ότιαναζητά «έναν τρόπο ώστε να αποχωρήσει με τιμή».

«Γνωρίζει ότι έχει τελειώσει, ότι είναι το τέλος του δρόμου. Δεν μου είπε παρά ένα πράγμα λίγο πριν το διάγγελμά του, ότι αναζητά έναν τρόπο να αποχωρήσει» δήλωσε ο Μπεν Ελιέζερ, ο οποίος θεωρείται ως ο ισραηλινός αξιωματούχος που βρίσκεται πιο κοντά στον Μουμπάρακ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024