Επισκέψη Μαρινάκη στην ΕΠΟ για εξηγήσεις
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Oλυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε το μεσημέρι, στα γραφεία της ΕΠΟ, προκειμένου να ζητήσει ο ίδιος εξηγήσεις, τόσο για την ποινή στον Κέβιν Μιραλάς (2 αγωνιστικές), όσο και για την ημερομηνία ανακοίνωσή της.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Oλυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε το μεσημέρι, στα γραφεία της ΕΠΟ, προκειμένου να ζητήσει ο ίδιος εξηγήσεις, τόσο για την ποινή στον Κέβιν Μιραλάς (2 αγωνιστικές), όσο και για την ημερομηνία ανακοίνωσή της.
Στα γραφεία της ΕΠΟ τον υποδέχθεικε ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, Άρης Σταθόπουλος, καθώς ο Σοφοκλής Πιλάβιος βρίσκεται από την Πέμπτη στο εξωτερικό.
Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν, υπεύθυνος για την κωλυσιεργία που παρατηρήθηκε δεν ήταν άλλος από τον διαιτητή, Μάνταλο, ο οποίος δεν έστειλε άμεσα το φύλλο αγώνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αποθεώθηκε ξανά ο Μουζακίτης – Διάσημη ποδοσφαιρική πλατφόρμα… ανέλυσε το ταλέντο του
- Τότεναμ: Βουτιά στο κενό…
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά
- Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το… χορτάρι του «Μετροπολιτάνο» (vid)
- «Ο Σπανούλης είναι ο μεγάλος στόχος της Ντουμπάι»
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Η ώρα της τετράδας: Οι πρώτες ρεβάνς στις τιτανομαχίες των προημιτελικών του Champions League
- Λεμπρόν Τζέιμς: Ένα ακόμη ιστορικό ορόσημο στο NBA για τον «Βασιλιά»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442