Ο Κώστας Καϊμακόγλου δεν θα είναι στην αποστολή του Παναθηναϊκού ούτε στο ματς απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου το Σάββατο (5μ.μ., ΕΤ1), για προληπτικούς λόγους.
Ο Κώστας Καϊμακόγλου δεν θα είναι στην αποστολή του Παναθηναϊκού ούτε στο ματς απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου το Σάββατο (5μ.μ., ΕΤ1), για προληπτικούς λόγους.
Ο φόργουορντ των «πράσινων» έχει ξεπεράσει τη θλάση στο μηριαίο δικέφαλου που τον είχε εκτός παρκέ από τις 22/1 και την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, αλλά κρίθηκε προτιμότερο να ξεκουραστεί κι αύριο εν όψει της κρίσιμης συνέχειας.
Την Πέμπτη το «τριφύλλι» υποδέχεται την Κάχα Λαμποράλ κι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δε θέλει να ρισκάρει κάτι με τον παίκτη, που έχει δείξει πως μπορεί να αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση σε άμυνα κι επίθεση.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.