
Διάψευση από Πατέρα για… φανταστική συνάντηση με Σισέ
Με γραπτή του δήλωση, ο Νικόλας Πατέρας διέψευσε δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας την Τρίτη που ανέφερε πως είχε συνάντηση σπίτι του με τον Τζιμπρίλ Σισέ, όπου του μετέφερε πως θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό. Έξαλλος και ο Γάλλος άσος, ο οποίος ήθελε να κάνει δήλωση για το θέμα.
Με γραπτή του δήλωση, ο Νικόλας Πατέρας διέψευσε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Γάτα», που ανέφερε πως είχε συνάντηση σπίτι του με τον Τζιμπρίλ Σισέ, όπου ο Γάλλος άσος του μετέφερε πως θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό.
Εξαλλος ο Σισέ
Από το πρωί που ο Σισέ ενημερώθηκε για το δημοσίευμα έγινε έξαλλος και ήθελε να βγάλει επίσημη τοποθέτηση για να απαντήσει πως όσα γράφτηκαν ήταν ψέματα! Τελικά, λόγω και του κρίσιμου αγώνα με την ΑΕΚ, αποφασίστηκε να μην γίνει κάτι τέτοιο. Ωστόσο, ο παίκτης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πατέρα και εν τέλει ο τελευταίος αποφάσισε να βγάλει επίσημη δήλωση, ώστε να διαψεύσει το δημοσίευμα της εφημερίδας.
«Σχετικά με το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Γάτα και την «φανταστική» συνάντηση και συζήτηση που υποτίθεται ότι είχα με τον Σισέ μέσα στο σπίτι μου έχω να πω τα εξής:
Ο Σισέ δεν ήρθε σπίτι μου την προηγούμενη Παρασκευή. Πριν από 20 μέρες ο Σισέ επικοινώνησε μαζί μου γιατί είχαν εκδηλώσει ομάδες του εξωτερικού ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν.
Τον παρότρυνα να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, προτρέποντάς τον να μιλήσει με τον κύριο Γόντικα πράγμα που και έκανε.
Το δημοσίευμα είναι ψευδές και είναι φανερό ότι γίνεται προσπάθεια από κάποιους να δημιουργήσουν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν, τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και εμένα προσωπικά», ανέφερε σε δήλωσή του ο Νικόλας Πατέρας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- ΒΗΜΑ: Έρχεται την Κυριακή με συναρπαστικές προσφορές
- Γεωργιάδης: Επιχειρεί να θολώσει τα νερά για τις διώξεις των 4 γαλάζιων βουλευτών – Στοχοποιεί εκ νέου την Κοβέσι
- ΖΟRΜΠΑΣ: Λόγια και Εικόνες – Στο μυαλό του Νίκου Καζαντζάκη μέσα από τα μάτια του Soloύp
- ΕΛΑΣ για σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Πρώτη φορά βλέπουμε οι ληστές να απαιτούν συγγνώμη από τα θύματά τους
- Συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων για την απώλεια του Επίτιμου Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη – Σπυρίδωνα Τέντε
- ΟΠΕΚΕΠΕ: «Συγγνώμη» απαιτεί ο Μητσοτάκης και βλέπει «αθλιότητες» πίσω από το «γαλάζιο» σκάνδαλο



