Η επιθυμία του Άγγελου Κορωνιού έγινε η πράξη και η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Αμερικανό, Φλίντερ Μπόιντ. Ο 30χρονος γκαρντ με βρετανικό διαβατήριο είπε το «ναι» στην Ένωση και αναμένεται στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του και να τεθεί στη διάθεση του Κορωνιού.
Η επιθυμία του Άγγελου Κορωνιού έγινε η πράξη και η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Αμερικανό, Φλίντερ Μπόιντ.
Ο 30χρονος γκαρντ με βρετανικό διαβατήριο είπε το «ναι» στην Ένωση και αναμένεται στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του και να τεθεί στη διάθεση του Κορωνιού.
Οι συστάσεις αναφέρουν ότι πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση παίκτη, που μπορεί να καλύψει με επιτυχία τη θέση του πλέι μέικερ. Ο Μπόιντ θα βρει στην ΑΕΚ τον συμπαίκτη του στην εθνική Μεγάλης Βρετανίας, Τζάρετ Χαρτ.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Σοκ προκαλεί το περιστατικό που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στο Εκουαδόρ, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον διαιτητή.