
Να μην ταξιδέψουν στη Λάρισα ζήτησε από τους φιλάθλους του ο Ολυμπιακός Βόλου
Ανακοίνωση με την οποία ζητάει από τους φιλάθλους του να μην ταξιδέψουν στη Λάρισα για το προσεχές ματς με την ΑΕΛ, εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.
Ανακοίνωση με την οποία ζητάει από τους φιλάθλους του να μην ταξιδέψουν στη Λάρισα για το προσεχές ματς με την ΑΕΛ, εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.
Η βολιώτικη ΠΑΕ θεωρεί πως οι οπαδοί της θα προκληθούν από αυτούς της Λάρισας και δεν θα πάρει εισιτήρια για το παιχνίδι. Παράλληλα, συστήνει στους οπαδούς της να μην ταξιδέψουν στη Λάρισα, οργανωμένα ή μεμονωμένα.
«Ενόψει του αγώνα της Κυριακής 13 Φεβρουαρίου 2011 μεταξύ των ομάδων Λάρισα-Ολυμπιακός Βόλου, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να παραμείνουν αμέτοχοι σε κάθε είδους προκλήσεις.
Ο Ολυμπιακός Βόλου αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο αγώνα όπως όλους τους άλλους αγώνες κάθε Σαββατοκύριακου, σε αντίθεση με τον αντίπαλο, ο οποίος δίνει αγώνα επιβίωσης και για αυτό το λόγο μην απαντάτε σε οποιεσδήποτε προκλήσεις και κρατήστε χαμηλούς τόνους.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συστήνει επίσης στους φιλάθλους της ομάδας να μη ταξιδέψουν οργανωμένα ή μεμονωμένα στη Λάρισα, για το συγκεκριμένο αγώνα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στις «εξωγενείς αναταράξεις» ρίχνει εκ νέου την ακρίβεια στα καύσιμα ο Μητσοτάκης
- Το επόμενο μεγάλο ραντεβού της Εθνικής πόλο
- Άννα Φόνσου: Στο νοσοκομείο μετά από κρυολόγημα – Η ανακοίνωση από το Σπίτι του Ηθοποιού
- «Μας κάνατε υπερήφανους»: Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου για τη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής Πόλο
- Φθιώτιδα: Φωτιά στα Βασιλικά – Σηκώθηκαν τέσσερα εναέρια μέσα
- Τζωρτζάτος και Αργυρόπουλος βραβεύτηκαν ως καλύτεροι στο World Cup (vid)
