Τραγική κατάληξη είχε σχολική εκδήλωση στο Ρέθυμνο
Δύο νεαρά άτομα πυροβόλησε και τραυμάτισε ένας 25χρονος από το Ρέθυμνο στη διάρκεια χοροεσπερίδας σε κέντρο της περιοχής. Είχε προηγηθεί διαπληκτισμός και λεκτική αντιπαράθεση με άλλα άτομα. Τα θύματα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, ενώ ο δράστης αναζητείται.
Δύο νεαρά άτομα πυροβόλησε και τραυμάτισε ένας 25χρονος από το Ρέθυμνο στη διάρκεια χοροεσπερίδας σε κέντρο της περιοχής. Είχε προηγηθεί διαπληκτισμός και λεκτική αντιπαράθεση με άλλα άτομα.
Επρόκειτο για εκδήλωση Εσπερινού Λυκείου, στην οποία ο δράστης βρέθηκε εκεί ως ο σύντροφος μιας εκ των μαθητριών του σχολείου.
Τα θύματα, μαθητές του Εσπερινού Λυκείου, αμέσως μετά την επίθεση εναντίον τους και τον τραυματισμό τους μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.
Ο 31χρονος έχει τραυματιστεί στο μάγουλο και βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ ο 25χρονος φέρει τραύματα στο χέρι.
Ο δράστης αναζητείται από τις Αρχές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ακίνητα: Πώς η ακρίβεια… συρρικνώνει τα σπίτια μας – «Χάσαμε» σε δύο χρόνια 7 τ.μ.
- Αγώνας επιβίωσης για τον Στάρμερ – Ποιοι τον στηρίζουν, ποιοι ζητούν την αποχώρησή του
- Η αλλαγή στον τρόπο παιχνιδιού της Σάκκαρη και η ανάγκη για βαθμούς (vids)
- Βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό του κουρέα επειδή δεν του άρεσε… το κούρεμα
- Μιλάνο: Τι έχουν τα έρμα και…σπάνε; Τα μετάλλια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων αποδεικνύονται εύθραυστα
- Εξαρθρώθηκε συμμορία που έκλεβε χρήματα από ΙΧ – Παρακολουθούσαν τους οδηγούς και έσκαγαν τα λάστιχα


