Τραγική κατάληξη είχε σχολική εκδήλωση στο Ρέθυμνο
Δύο νεαρά άτομα πυροβόλησε και τραυμάτισε ένας 25χρονος από το Ρέθυμνο στη διάρκεια χοροεσπερίδας σε κέντρο της περιοχής. Είχε προηγηθεί διαπληκτισμός και λεκτική αντιπαράθεση με άλλα άτομα. Τα θύματα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, ενώ ο δράστης αναζητείται.
Δύο νεαρά άτομα πυροβόλησε και τραυμάτισε ένας 25χρονος από το Ρέθυμνο στη διάρκεια χοροεσπερίδας σε κέντρο της περιοχής. Είχε προηγηθεί διαπληκτισμός και λεκτική αντιπαράθεση με άλλα άτομα.
Επρόκειτο για εκδήλωση Εσπερινού Λυκείου, στην οποία ο δράστης βρέθηκε εκεί ως ο σύντροφος μιας εκ των μαθητριών του σχολείου.
Τα θύματα, μαθητές του Εσπερινού Λυκείου, αμέσως μετά την επίθεση εναντίον τους και τον τραυματισμό τους μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.
Ο 31χρονος έχει τραυματιστεί στο μάγουλο και βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ ο 25χρονος φέρει τραύματα στο χέρι.
Ο δράστης αναζητείται από τις Αρχές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν χαρούμενα τα παιδιά στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών (pics)
- Τραγωδία στα Βαρδούσια Όρη: Το «αντίο» της σχολικής κοινότητας στην δασκάλα του Δημοτικού Κιβερίου
- Μπορείς να δείξεις το δίπλωμα οδήγησης ψηφιακά χωρίς πρόστιμο – Πώς θα το κάνεις
- Η μάχη που όλοι περίμεναν – Αυτό είναι το trailer του επικού φινάλε του Stranger Things
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Ανεστίδης βγάζει στον τάκο βουλευτή της ΝΔ – Γνώριζαν για το όργιο παρανομίας
- Λάρισα: Σε κρίσιμη κατάσταση 3χρονο παιδί υπέστη εγκεφαλίτιδα από γρίπη


