Ευκαιρία για τη Νάπολι μετά τη «λευκή» ισοπαλία στο Μιλάνο
Μίλαν και Λάτσιο έμειναν στο 0-0 το μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής του καμπιονάτο και έτσι η Νάπολι, που την Τετάρτη 2/02 δοκιμάζεται στη Βερόνα κόντρα στην Κιέβο, έχει την ευκαιρία με νίκη να πλησιάσει τους «ροσονέρι» στους δύο βαθμούς. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μπήκε αλλαγή στο 84' αντί του Λεγκροτάλιε.
Μίλαν και Λάτσιο έμειναν στο 0-0 το μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής του καμπιονάτο και έτσι η Νάπολι, που την Τετάρτη 2/02 δοκιμάζεται στη Βερόνα κόντρα στην Κιέβο, έχει την ευκαιρία με νίκη να πλησιάσει τους «ροσονέρι» στους δύο βαθμούς. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μπήκε αλλαγή στο 84′ αντί του Λεγκροτάλιε.
Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής
Χρηματική ποινή 10.000 ευρώ επέβαλλε η επιτροπή της ΔΕΑΒ για τα 160 καθίσματα που έσπασαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό.