Συμβασιούχο με πρόγραμμα stage δικαιώνει απόφαση του Πρωτοδικείου
Δικαιώνει το Μονομελές Πρωτοδικείο με απόφασή του συμβασιούχο που απασχολήθηκε μέσω προγράμματος stage στο Δήμο Άνω Λιοσίων. Μάλιστα υποχρεώνει τον Δήμο να απασχολεί την εργαζόμενη μέχρι την έκδοση τελεσίδικης απόφασης επί της αγωγής της. «Δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι η μακροχρόνια, επί δυόμισι έτη, απασχόληση της αιτούσας είχε σκοπό μόνον την επαγγελματική της κατάρτιση, τη μαθητεία» σημειώνει το Δικαστήριο και δέχεται ότι «η πραγματική φύση της απασχόλησης της αιτούσας ήταν αυτή της εξαρτημένης εργασίας».
Δικαιώνει το Μονομελές Πρωτοδικείο με απόφασή του (Τμήμα Ασφαλιστικών Μέτρων) συμβασιούχο που απασχολήθηκε μέσω προγράμματος stage στο Δήμο Άνω Λιοσίων.
Με την απόφασή του (862/2011) το δικαστήριο υποχρεώνει τον Δήμο να απασχολεί την εργαζόμενη μέχρι την έκδοση τελεσίδικης απόφασης επί της αγωγής της, θεωρώντας πως ο Δήμος ήταν ο πραγματικός της εργοδότης, αντί του ΟΑΕΔ.
Όπως αναφέρεται στην απόφαση: «δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι η μακροχρόνια, επί δυόμισι έτη, απασχόληση της αιτούσας είχε σκοπό μόνον την επαγγελματική της κατάρτιση, τη μαθητεία, την ένταξη ή την επανεκπαίδευσή της επί ενός αντικειμένου ευκόλως κατανοητού».
Το δικαστήριο δέχεται ότι: «η πραγματική φύση της απασχόλησης της αιτούσας ήταν αυτή της εξαρτημένης εργασίας, με όλες τις περαιτέρω συνέπειες (π.χ. μισθολογικές, ασφαλιστικές, συνταξιοδοτικές κλπ) του στοιχείου της εξάρτησης».
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα