Συγκέντρωση στη Β.Σοφίας πραγματοποίησε η Αιγυπτιακή κοινότητα της Αθήνας
Συγκέντρωση συμπαράστασης πραγματοποιήθηκε έξω από την αιγυπτιακή πρεσβεία στη Βασιλίσσης Σοφίας από την αιγυπτιακή κοινότητα της Αθήνας. Τα δύο ρεύματα στη Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος του υπουργείου Εξωτερικών που είχαν κλείσει, άνοιξαν ξανά.
Συγκέντρωση συμπαράστασης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης έξω από την αιγυπτιακή πρεσβεία στη Βασιλίσσης Σοφίας από την αιγυπτιακή κοινότητα της Αθήνας.
Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα ενάντια στο καθεστώς Μουμπάρακ, εκφράζοντας παράλληλα την αλληλεγγύη τους στους Αιγύπτιους που συμμετέχουν στη σημερινή πορεία του ενός εκατομμυρίου στο Κάιρο.
Τα δύο ρεύματα στη Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος του υπουργείου Εξωτερικών που είχαν κλείσει λόγω της συγκέντρωσης, άνοιξαν ξανά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βολιβία: Η νέα δεξιά κυβέρνηση συνέλαβε τον τέως αριστερό πρόεδρο Αρσε για διαφθορά
- Λίβανος: Νέα πυρά του Ισραήλ εναντίον περιπόλου κυανοκράνων του ΟΗΕ
- Ουκρανία: Ανταλάσσει drones, πυραύλους και συναφείς τεχνολογίες με MiG-29 από την Πολωνία
- Ουκρανία: Ο Τραμπ αποκαλύπτει ότι ειπώθηκαν «σκληρές κουβέντες» με Μακρόν, Στάρμερ και Μερτς
- Eurovision: O ΣΥΡΙΖΑ καλεί την Ελλάδα να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό τραγουδιού
- Η βαθμολογία στη League Phase του Champions League και η θέση του Ολυμπιακού