«Άσφαιρο» το ντέρμπι του Βορρά, στο +7 ο Ολυμπιακός μέσω Βόλου, λαχτάρησε η ΑΕΛ
Με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και στον ΠΑΟΚ να μένει... κολλημένο στο 0-0, έπεσε η αυλαία της 20ής αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Ο Ολυμπιακός του Πειραιά, νίκησε 1-0 αυτόν του Βόλου και ξαναπήγε στο +7, ενώ η Λάρισα, νίκησε 2-1 τον Πανσερραϊκό αν και λίγο έλειψε να «αυτοκτονήσει». Ο Πανιώνιος ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Καβάλα που «έκλεψε» τον βαθμό στο 90', ενώ στο Περιστέρι Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0.
Με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και στον ΠΑΟΚ να μένει… κολλημένο στο 0-0, έπεσε η αυλαία της 20ής αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
Ο Ολυμπιακός του Πειραιά, νίκησε 1-0 αυτόν του Βόλου και ξαναπήγε στο +7, ενώ η Λάρισα, νίκησε 2-1 τον Πανσερραϊκό αν και λίγο έλειψε να «αυτοκτονήσει».
Ο Πανιώνιος ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Καβάλα που «έκλεψε» τον βαθμό στο 90′, ενώ στο Περιστέρι Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0.
Δείτε το φωτορεπορτάζ των αγώνων…
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Gangnam Style: Το superhit του Psy γράφει ακόμα ιστορία
- Μεσσηνία: Οι σοκαριστικοί διάλογοι του κυκλώματος εμπρηστών – «Ασ’ τους να παρακολουθούν»
- Την Τρίτη στη Βουλή η ρύθμιση για τις περικοπές των συντάξεων χηρείας
- Ιταλία: Οργή για βίντεο ΑΙ ακροδεξιού πολιτικού – Σαν Ρωμαίος αυτοκράτορας καταδικάζει σε θάνατο ηγέτες της αντιπολίτευσης
- Φωτιά στο Νότιο Πήλιο – Καίει σε δασική έκταση κοντά στο Νεοχώρι
- «Ο Χεζόνια ενημέρωσε πως αποχωρεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης» (pic)
