
Επείγουσα σύγκληση της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων ζητά ο ΛΑΟΣ με αφορμή τις ταραχές στην Αίγυπτο
Την επείγουσα σύγκληση της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής με τη συμμετοχή του υπουργού Εξωτερικών, Δ.Δρούτσα, ζητά ο ΛΑΟΣ σχετικά με τις ταραχές στη Μεσόγειο και τη στάση που θα κρατήσει η ελληνική κυβέρνηση.
Την επείγουσα σύγκληση της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων με τη συμμετοχή του υπουργού Εξωτερικών, Δ.Δρούτσα, ζητά ο ΛΑΟΣ σχετικά με τις ταραχές στη Μεσόγειο και τη στάση που θα κρατήσει η ελληνική κυβέρνηση.
Με επιστολή του στον πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, Ντ.Βρεττό ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ.Καρατζαφέρης, εκφράζει την ανησυχία του για τις ταραχές στην Τυνησία, την Αλγερία, την Αίγυπτο, την Ιορδανία, την Υεμένη και τον Λίβανο.
«Διαμορφώνονται νέες καταστάσεις που μοιραία επηρεάζουν την ειρήνη και την ασφάλεια στη Μεσόγειο, με ό,τι συνεπάγονται, μεταξύ άλλων, για τα συμφέροντα και το ενδιαφέρον της Ελλάδας» αναφέρεται στην επιστολή.
«Προτείνουμε να κληθεί επειγόντως ο υπουργός Εξωτερικών Δ. Δρούτσας, προκειμένου να ενημερώσει την Επιτροπή, κατά τρόπο υπεύθυνο και τεκμηριωμένο, για τις εξελίξεις στην περιοχή και τις εν προκειμένω προθέσεις και ενέργειες της κυβέρνησης» καταλήγει η ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Είσαι αρκετά δυνατός για να το αντέξεις» – Ο Μπέλινγκχαμ αποκάλυψε το «trash talking» με τον Μέσι (vid)
- Γυναίκες στα σύνορα
- Το λευκό κρασί που επιστρέφει και φέρνει μαζί του τις πιο όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις
- Για ποιους χτυπάει η καμπάνα της εφορίας
- ΕΛΑΣ: Οι αλχημιστές του Μεγάρου Μαξίμου επιμένουν στα μαθηματικά του «Μπακαλόγατου»
- Γεραπετρίτης από Τόκιο: Η Ελλάδα αποτελεί μια πραγματική πύλη της Ιαπωνίας προς την Ευρώπη και τον κόσμο
