Πανθεσσαλικό σαν… Καραϊσκάκη από τους οπαδούς του ΟΣΦΠ
Σε μικρό Καραϊσκάκη θα μετατρέψουν το Πανθεσσαλικό στάδιο οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού την Κυριακή για την αναμέτρηση με την ομάδα του Βόλου, αφού τα 7.000 εισιτήρια που είχε εξασφαλίσει η πειραιώτικη ΠΑΕ για το παιχνίδι εξαντλήθηκαν. Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Ντιόγκο ο Ολυμπιακός.
Ούτε ένα… μαγικό χαρτάκι για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου δεν έχει περισσεύσει, καθώς οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού εξαφάνισαν τα 7.000 εισιτήρια, που είχε στη διάθεσή της ο σύλλογος του Πειραιά.
Για το λόγο αυτό, η ΠΑΕ παρακάλεσε τους φίλαθλους της ομάδας, που δεν έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο να μην βρεθούν στο Πανθεσσαλικό στάδιο, καθώς δεν θα υπάρχει δυνατότητα εξυπηρέτησής τους.
«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της, ότι τα εισιτήρια που είχε στη διάθεσή της για τον αγώνα με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ (Κυριακή 30/1, 17:15, Πανθεσσαλικό Στάδιο), εξαντλήθηκαν. Ως εκ τούτου παρακαλούνται οι φίλαθλοι που δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο, να μην έρθουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα εξυπηρέτησής τους» αναφέρει η ανακοίνωση. Και επίσημα στη Σάντος ο Ντιόγκο
Την παραχώρηση του Ντιόγκο στη Σάντος ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο δανεισμός του βραζιλιάνου θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη του Δεκεμβρίου του 2011.
«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της παραχώρησης του ποδοσφαιριστή Ντιόγκο Λουίς Σάντο, με την μορφή δανεισμού μέχρι 31/12/2011, στην Σάντος» ανακοίνωσε η ΠΑΕ.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Απορρίφθηκε από την ΔΕΑΒ η αναστολή απόφασης τιμωρίας που ζήτησε ο Παναθηναϊκός, κάτι που σημαίνει ότι το τελευταίο ματς στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου, κόντρα στον ΠΑΟΚ, θα διεξαχθεί μπροστά σε άδειες εξέδρες.
Η Λίβερπουλ ολοκληρώνει μια τραγική σεζόν, οι φήμες για την απομάκρυνσή του συνεχίζονται, ωστόσο ο ίδιος ο Άρνε Σλοτ είναι βέβαιος πως θα είναι στον πάγκο της και του χρόνου.