Απορρίφθηκε η έφεση του ΠΑΟΚ, αντίδραση από την ΚΑΕ
Απορρίφθηκε από το ΑΣΕΑΔ, στο σύνολο της, η έφεση που κατέθεσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την τιμωρία που της επιβλήθηκε για όσα διαδραματίστηκαν στην πρώτη αναμέτρηση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου, στο κλειστό της Πυλαίας με τον Ολυμπιακό (29/12). Έντονη αντίδραση από την ΚΑΕ και ανακοίνωση...
Απορρίφθηκε από το ΑΣΕΑΔ, στο σύνολο της, η έφεση που κατέθεσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την τιμωρία που της επιβλήθηκε για όσα διαδραματίστηκαν στην πρώτη αναμέτρηση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου, στο κλειστό της Πυλαίας με τον Ολυμπιακό (29/12).
Η αρχική ποινή προβλέπει τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, εκ των οποίων έχουν περάσει οι δύο, στις αναμετρήσεις απέναντι σε Καβάλα, Παναθηναϊκό, και χρηματικό πρόστιμο 23.400 ευρώ.
Αυτό σημαίνει ότι ο «δικέφαλος» θα υποδεχτεί τόσο τον Άρη (16η αγωνιστική), όσο και τον Πανιώνιο (18η αγωνιστική), χωρίς φιλάθλους στις κερκίδες.
Η αντίδραση του ΠΑΟΚ για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ ήταν έντονη:
«Το μήνυμα ελήφθη (ξανά). Μόνο δύο αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ χρειάστηκαν για να περάσει ξανά το μήνυμα από την Ελληνική Πολιτεία, αυτή την φορά διά των δικαστικών της οργάνων. Ίδια επεισόδια όταν γίνονταν από οπαδούς του ΠΑΟΚ είναι δυσφημιστικά για το άθλημα και επιβάλλονται τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, ενώ όταν τα ίδια επεισόδια γίνονται από οπαδούς ομάδων της Αθήνας, είναι μεμονωμένα και επιβάλλεται μία αγωνιστική.
Το ΑΣΕΑΔ νομολόγησε λοιπόν, ότι όταν οι κροτίδες προέρχονται από τα χέρια οπαδών του ΠΑΟΚ είναι πιο δυσφημιστικές για το δύσμοιρο το μπάσκετ, ενώ όταν πετυχαίνουν αντίπαλο αθλητή, το μπάσκετ προάγεται αφού πέτυχαν διάσημο αθλητή του Ολυμπιακού. Μετά τα πέτσινα πέναλτι στο ποδόσφαιρο, μπορείτε πλέον να τους δίνετε και συγχαρητήρια για την εύστοχη ρίψη κροτίδων τις οποίες προφανώς και οι διαιτητές θεωρούν μέρος του φαντασμαγορικού τελετουργικού της λήξης των αγώνων των ομάδων της Αθήνας και για το λόγο αυτό δεν τις αναφέρουν καν στο φύλλο αγώνος. Κύριοι αρμόδιοι και υπεύθυνοι της Ελληνικής Πολιτείας μην ψάχνετε μακριά για τα αίτια της βίας, όταν η ισονομία μένει στις διακηρύξεις και στα παχιά τα λόγια».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Παναθηναϊκός και άλλες πέντε ομάδες οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα πλέι οφ της Euroleague, μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Γιατί αγόρασε το 100% των μετοχών της ισπανικής UE Cornellà. Ο έλεγχος τριών ομάδων σε 3 διαφορετικές χώρες, η Ιντερ Μαϊάμι και η επέκταση της επιχειρηματικής του δραστηριότητας σε real estate, τεχνολογία, οι δαιδαλώδεις συμφωνίες με μερίσματα, και η χρήση του όνοματός του για την (πλουσιοπάροχη) επόμενη ημέρα.
Η ΑΕΚ στο 51’ έκανε το 3-0 με τον Ζίνι και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά στο 60’ η Ράγιο μείωσε σε 3-1 και πήρε και πάλι το προβάδισμα για την πρόκριση.
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρμάνι, χάρη στην οποία καπάρωσε και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.