Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αυστρία ο Αντρέας Ίβανσιτς θα παραμείνει στην Μάιντζ που έστω και αργοπορημένα πλήρωσε την σχετική ρήτρα στον Παναθηναϊκό.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αυστρία ο Αντρέας Ίβανσιτς θα παραμείνει στην Μάιντζ που έστω και αργοπορημένα πλήρωσε την σχετική ρήτρα στον Παναθηναϊκό.
Η Μάιντζ έπρεπε να καταβάλει 200.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό μέχρι το Νοέμβριο. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και έτσι ο Αντρέας Ίβανσιτς θα επέστρεφε στον Παναθηναϊκό.
Αυστριακά ΜΜΕ έγραψαν ότι τελικά η Μάιντζ πλήρωσε πριν από λίγες μέρες την σχετική ρήτρα στον Παναθηναϊκό και οι «πράσινοι» αν και θα μπορούσαν να αρνηθούν, δέχθηκαν τα χρήματα και έτσι ο Ίβανσιτς θα μείνει και μετά το καλοκαίρι στην Γερμανία.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!