«Διπλά» για ΕΝΠ και Ολυμπιακό Λευκωσίας, νίκη και για τον Εθνικό Αχνας
Με 2-0 επικράτησε της Δόξας Κατωκοποίας ο Εθνικός Αχνας και σκαρφάλωσε στην 8η θέση. Με το τρίποντο στις αποσκευές του έφυγε από την Πάφο ο Ολυμπιακός Λευκωσίας, μετά την νίκη του με 3-1 επί της ΑΕΠ, ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησε του Ερμή Αραδίππου η ΕΝΠ.
Με 2-0 επικράτησε της Δόξας Κατωκοποίας ο Εθνικός Αχνας και σκαρφάλωσε στην 8η θέση. Με το τρίποντο στις αποσκευές του έφυγε από την Πάφο ο Ολυμπιακός Λευκωσίας, μετά την νίκη του με 3-1 επί της ΑΕΠ, ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησε του Ερμή Αραδίππου η ΕΝΠ.
Τέταρτος ο Ολυμπιακός
Στην 4η θέση σκαρφάλωσε ο Ολυμπιακός, μετά την νίκη του με 3-1 επί της ΑΕ Πάφου.
Το σκορ άνοιξε ο Κενμόκνε με κεφαλιά στο 20′, αλλά η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, με τον Σολάρι να ισοφαρίζει σε 1-1 πέντε λεπτά αργότερα.
Ο Ολυμπιακός πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 61′ χάρη σε κεφαλιά του Τσιντί, ενώ στο 80′ ο Τζούνιος με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Νίκες για ΕΝΠ-Εθνικό
Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον πάγκο της ΕΝΠ ο Νίκκι Παπαβασιλείου, που είδε την ομάδα του να επικρατεί με 3-1 του Ερμή. Η Ενωση προηγήθηκε στο 30ό λεπτό με τον Μπέρτσιλ, ενώ η ισοφάριση από τους γηπεδούχους ήρθε στο 82′ με τον Μαχράντζε.
Στο τελευταίο πεντάλεπτο, όμως, ο Ντα Σίλβα με δύο προσωπικά τέρματα χάρισε την νίκη στην ΕΝΠ με 3-1.
Εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε ο Εθνικός στο Μακάρειο επικρατώντας με 2-0 της Δόξας. Η ομάδα της Αχνας προηγήθηκε από το 10′ με τον Γκέλσον, ενώ στο 52′ ο Κεμπάντζε έκανε το 2-0.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
LIVE: ΑΕΚ – Μπανταλόνα. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Μπανταλόνα για τα προημιτελικά του Basketball Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.
Η ιστορία του Έντιν Τζέκο, δεν είναι απλώς μια αθλητική διαδρομή, είναι ένας θρίαμβος της ζωής απέναντι στον θάνατο. Στα 40 του χρόνια, το «παιδί του πολέμου», ο λαβωμένος ηγέτης της Βοσνίας δεν οδήγησε απλώς τη χώρα του στο Μουντιάλ, οδήγησε τις μνήμες μιας ολόκληρης γενιάς στο φως.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά μπορεί να επιλέξει αλλοδαπούς ρέφερι για τα ντέρμπι της Super League, όμως άλλαξε τακτική σχετικά με την παρουσία του στα γήπεδα των αγώνων
Δύο ώρες νωρίτερα, δηλαδή στις 18:00, αντί στις 20:00, θα ξεκινήσει τελικά τη Πέμπτη 2/4, ο τρίτος ημιτελικός της Novibet Volley League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.
Αλέξανδρος Κωτάκης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας