Μεγάλη νίκη-πρόκριση του Παγδατή στον 3ο γύρο του Όπεν Αυστραλίας
Ο Μάρκος Παγδατής προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Όπεν της Αυστραλίας, καθώς σε αγώνα για τον δεύτερο γύρο επικράτησε με 3-1 σετ επί του Αργεντινού Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο, στη «Ροντ Λέιβερ Αρίνα».
Ο Μάρκος Παγδατής προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Όπεν της Αυστραλίας, καθώς σε αγώνα για τον δεύτερο γύρο επικράτησε με 3-1 σετ επί του Αργεντινού Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο, στη «Ροντ Λέιβερ Αρίνα».
Αν και προηγήθηκε με 2-0, ο Παγδατής έχασε το τρίτο σετ, αλλά στο 4ο δεν έδωσε δικαίωμα στον αντίπαλο να ελπίζει. Τα σετ (με δεύτερο τον Κύπριο τενίστα): 1-6, 3-6, 6-4, 3-6.
Επόμενος αντίπαλος του Κύπριου πρωταθλητή είναι το Νο 11 του ταμπλό, ο Αυστριακός, Γιούργκεν Μέλτζερ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Κράξιμο» από τον Νέβιλ: «Στην Τσέλσι δεν ξέρουν τι κάνουν»
- Ο Ντιαλό είναι ο κορυφαίος αμυντικός της Euroleague (pic)
- Ο δρόμος για τη Μάλτα: Τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός για να βρεθεί ξανά στο Final Four του Champions League
- Αδιανόητα νούμερα: Τα «τρελά» ποσά που έχει πληρώσει σε αποζημιώσεις η Τσέλσι
- «Η Ρεάλ ετοιμάζεται να ανανεώσει με τη Euroleague – Πότε θα απαντήσει η Βιλερμπάν» (pic)
- «Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Βαλβέρδε στην Μπιλμπάο»
- Μεγάλο ενδιαφέρον για τον Παγιόλα στη Euroleague – Σενάριο και για τον ΠΑΟΚ (pic)
- Αγωνία για τη συμμετοχή του Γιαμάλ στο Μουντιάλ: Φόβοι για σοβαρό μυϊκό τραυματισμό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 23.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/tati-y-adri-mGCpUTubtdg-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442