Η Τσεζένα αποτέλεσε δύσκολο αντίπαλο για την Ιντερ, όμως οι πρωταθλητές Ευρώπης κατάφεραν να επικρατήσουν 3-2 και το σερί του Λεονάρντο συνεχίζεται. Για τους «νερατζούρι» σκόραραν οι Ετό (14'), Μιλίτο (15'), Κίβου (+45'). Η Τσεζένα κατάφερε να ισοφαρίσει προσωρινά με τους Μπογκντάνι (23') και Τζακερίνι (29'), όμως η αποβολή του σκόρερ του δεύτερου γκολ στο 74' «ψαλίδισε» τις ελπίδες της για ένα θετικό αποτέλεσμα.
Η Τσεζένα αποτέλεσε δύσκολο αντίπαλο για την Ιντερ, όμως οι πρωταθλητές Ευρώπης κατάφεραν να επικρατήσουν 3-2 και το σερί του Λεονάρντο συνεχίζεται. Στην εξ αναβολής αναμέτρηση που έγινε στο Μιλάνο, για τους «νερατζούρι» σκόραραν οι Ετό (14′), Μιλίτο (15′), Κίβου (+45′).
Η Τσεζένα κατάφερε να ισοφαρίσει προσωρινά με τους Μπογκντάνι (23′) και Τζακερίνι (29′), όμως η αποβολή του σκόρερ του δεύτερου γκολ στο 74′ «ψαλίδισε» τις ελπίδες της για ένα θετικό αποτέλεσμα.
Ο Ράφα Μπενίτεθ έδωσε την αίσθηση ότι συνεχίζει κανονικά τη δουλειά του στον Παναθηναϊκό, όμως στην πραγματικότητα έφτιαξε το αφήγημα του για το «διαζύγιο».
Σαρωτική η Νότιγχαμ Φόρεστ, διέλυσε με 3-1 την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» – Δύο γκολ ο Αβονίγι (2’, 52’), ένα ο Ιγκόρ Ζεσούς (15’) – Έφευγαν από το 75’ οι οπαδοί των γηπεδούχων.
Ο Τζέσι Ντέρι έπεσε άσχημα με το κεφάλι στον αγωνιστικό χώρο μετά από σύγκρουσή του στον αέρα με τον Άμποτ και αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στη συνέχεια αποχώρησε με φορείο.