Ο Θοδωρής Χιώνης νέος γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ
Ο Θοδωρής Χιώνης είναι ο νέος γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ, ο οποίος εκλέχθηκε ομόφωνα κατά την 10η Σύνοδο του συμβουλίου. Ο απερχόμενος γραμματέας, Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και βουλευτής του ΚΚΕ, με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, αναλαμβάνει νέα καθήκοντα στο κόμμα.
Ο Θοδωρής Χιώνης είναι ο νέος γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ, ο οποίος εκλέχθηκε ομόφωνα κατά την 10η Σύνοδο του συμβουλίου της ΚΝΕ.
Ο απερχόμενος γραμματέας, Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και βουλευτής του ΚΚΕ, με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, αναλαμβάνει νέα καθήκοντα στο κόμμα.
Ο Θοδωρής Χιώνης είναι 30 ετών, μαρμαροτεχνίτης, μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη και οργανώθηκε στην ΚΝΕ τo 1993. Είναι μέλος του γραφείου του Κεντρικού Συμβουλίου από το 9ο Συνέδριο της ΚΝΕ και είναι μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής