Παράταση του διαγωνισμού για την πώληση της Teleκom Serbia μέχρι τις 31 Μαρτίου
Η κυβέρνηση της Σερβίας δήλωσε την Δευτέρα ότι παρατείνει την προθεσμία υποβολής προσφορών για την εξαγορά πλειοψηφικού ποσοστού στην Serbia Telecom έως τις 31 Μαρτίου. Ποσοστό 20% της σερβικής εταιρείας τηλεπικοινωνιών ανήκει στον ΟΤΕ.
Η κυβέρνηση της Σερβίας δήλωσε την Δευτέρα ότι παρατείνει την προθεσμία υποβολής προσφορών για την εξαγορά πλειοψηφικού ποσοστού στην Serbia Telecom έως τις 31 Μαρτίου.
«Ο λόγος της απόφασης ήταν η ανάγκη να δοθεί στους αγοραστές περισσότερος χρόνος για να ολοκληρώσουν τις δεσμευτικές τους προσφορές», είπε το σερβικό υπουργείο Οικονομικών σε
ανακοίνωσή του.
Η Σερβία όρισε τον προηγούμενο μήνα το ποσό των 1,4 δισ. ευρώ ως ελάχιστη τιμή για το 51% της εταιρείας.
Σύμφωνα με τους αρχικούς όρους του διαγωνισμού, οι ενδιαφερόμενοι (Deutsche Telekom, France
Telecom, Telekom Austria, America Movil, Vimpelcom , Turkcell και η Weather Investments) έπρεπε να υποβάλουν τις προσφορές τους έως τις 21 Φεβρουαρίου.
Ποσοστό 20% ανήκει στον ΟΤΕ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δεν του… πάει ο Απρίλης
- «Έχετε κράτηση;»: Ο παραλογισμός που μας έκανε να νοσταλγούμε τα παλιά στέκια
- Λέσβος: Σε τροχιά σύγκρουσης οι κτηνοτρόφοι στον Μεσότοπο – «Δεν δεχόμαστε να πίνουμε νερό με το αίμα των σφαγμένων ζώων μας»
- Βουλγαρία: Ο φιλορώσος Ρούμεν Ράντεφ προηγείται στις εκλογές, σύμφωνα με τα exit polls
- Λουτσέσκου: «Είχαμε πολλά προβλήματα και κάποιες επιλογές ήταν αναγκαστικές»
- Το Ιράν αρνείται να συμμετάσχει στον β’ γύρο διαπραγματεύσεων – Κατηγορεί τις ΗΠΑ για «υπερβολικές απαιτήσεις»
- Φάμελλος: Αρχιερέας της τοξικότητας ο Μητσοτάκης – Ο πρωθυπουργός καλύπτει τον Γεωργιάδη
- «Η Θυσία των Παρθένων στη Σύγχρονη Βαβυλώνα»: Το σκάνδαλο μαστροπείας ανηλίκων στη βικτωριανή Βρετανία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/neom-SUIMrEKVOXc-unsplash-315x220.jpg)

























![Φαράγγι του Βίκου: Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένης τουρίστριας από μονοπάτι [video]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/hans-jurgen-mager-YzHeLq_kvH4-unsplash-1-315x220.jpg)































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442