Στόχος επετεύχθη για τα κορίτσια του Ολυμπιακού, περίπατος της Βουλιαγμένης
Εύκολο απόγευμα πέρασε η Βουλιαγμένη στη Φλωρεντία, εκεί όπου διέλυσε 15-6 την ολλανδική Πόλαρ Μπέαρς, για την 1η αγωνιστική του Δ’ ομίλου των προκριματικών του Τσάμπιονς Καπ πόλο γυναικών. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός διέλυσε για τον Γ΄όμιλο στη Φλωρεντία με 13-4 τη γαλλική Ολιμπίκ...
Εύκολο απόγευμα πέρασε η Βουλιαγμένη στη Φλωρεντία, εκεί όπου διέλυσε 15-6 την ολλανδική Πόλαρ Μπέαρς, για την 1η αγωνιστική του Δ’ ομίλου των προκριματικών του Τσάμπιονς Καπ.
Η πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την πρώτη της νίκη στον όμιλο και παράλληλα να κάνει το πρώτο και καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.
Τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου άλλωστε είναι φαβορί όχι μόνο για την πρόκριση, αλλά και για την πρώτη θέση του ομίλου.
Ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 13-4 τη γαλλική Ολιμπίκ Νις και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Καπ.
Στον πρώτο τους αγώνα για τον Γ’ όμιλο της προκριματικής φάσης, που διεξάγεται στη Νίκαια της Γαλλίας, οι «ερυθρόλευκες» διέλυσαν την αντίπαλό τους και πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο.
Το Σάββατο τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη θα παίξουν κόντρα στη ρωσική Στουρμ Τσέχοφ, με στόχο τη νίκη που θα τους χαρίσει την πρωτιά του ομίλου.
LIVE: Σάντερλαντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Σάντερλαντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 36η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.
LIVE: ΑΕΛ Novibet – Αστέρας. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΛ Novibet – Αστέρας για την 7η αγωνιστική των play out της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1.
Λίβερπουλ και Τσέλσι έμειναν στο 1-1 στο «Άνφιλντ» για την 36η αγωνιστική της Premier League, με τους «κόκκινους» να χάνουν την ευκαιρία να «κλειδώσουν» την έξοδο στο επόμενο Champions League – Έντονες αποδοκιμασίες στο «Άνφιλντ» για Κλοπ και παίκτες.