
ΑΤΕ Ασφαλιστική: του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας
Επιτυχής ήταν για την ΑΤΕ Ασφαλιστική η ετήσια επιθεώρηση, από τον ΕΛΟΤ, του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας (Σ.Δ.Π) κατά ISO 9001:2008 που εφαρμόζει.Η ΑΤΕ Ασφαλιστική συνεχίζοντας το έργο διαρκούς βελτίωσης της ποιότητας των παρεχομένων προϊόντων και υπηρεσιών της έχει εισάγει από πολύ νωρίς στη λειτουργία υπηρεσιακών της μονάδων το πρότυπο ISO 9001:2008, που είναι διεθνώς αναγνωρισμένο […]
Επιτυχής ήταν για την ΑΤΕ Ασφαλιστική η ετήσια επιθεώρηση, από τον ΕΛΟΤ, του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας (Σ.Δ.Π) κατά ISO 9001:2008 που εφαρμόζει.
Η ΑΤΕ Ασφαλιστική συνεχίζοντας το έργο διαρκούς βελτίωσης της ποιότητας των παρεχομένων προϊόντων και υπηρεσιών της έχει εισάγει από πολύ νωρίς στη λειτουργία υπηρεσιακών της μονάδων το πρότυπο ISO 9001:2008, που είναι διεθνώς αναγνωρισμένο σύστημα στον τομέα της Διαχείρισης Ποιότητας.
Στο πλαίσιο αυτό η ΑΤΕ Ασφαλιστική συνεχίζει να εμπλουτίζει το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητάς της με την ένταξη νέων υπηρεσιακών μονάδων. Ήδη από τον Δεκέμβριο του 2009 έχει εντάξει στο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ΙSO 9001:2008, ολόκληρο τον κλάδο Ασφαλίσεων Ζωής (Ατομικές & Ομαδικές Ασφαλίσεις) ο οποίος και έχει πιστοποιηθεί με επιτυχία από τον συγκεκριμένο φορέα πιστοποίησης (ΕΛΟΤ).
Σήμερα το πεδίο εφαρμογής του ΣΔΠ κατά ISO 9001:2008 στην ΑΤΕ Ασφαλιστική εντοπίζεται στις εργασίες των Μονάδων Αγροτικών Ασφαλίσεων, Πληρωμάτων Πλοίων, Ατομικών Ασφαλίσεων Ζωής και Ατυχημάτων, Ομαδικών Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας, καθώς και στην Εκπαίδευση Διοικητικού Προσωπικού και Δικτύων Πωλήσεων.
Τo Σ.Δ.Π κατά ISO 9001:2008 επιθεωρείται συχνά από τον Ελληνικό Οργανισμό Τυποποίησης (ΕΛΟΤ). Στο πλαίσιο αυτό διενεργήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 2010, η ετήσια επιθεώρηση του ΣΔΠ της ΑΤΕ Ασφαλιστικής από ομάδα εμπειρογνωμόνων του ΕΛΟΤ, η οποία και διαπίστωσε ότι ικανοποιούνται οι απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001:2008.
Σύμφωνα με τη Διοίκηση της εταιρίας: «Η ΑΤΕ Ασφαλιστική είναι ιδιαίτερα συνεπής στην υλοποίηση έργων αυτοματοποίησης των εργασιών της και βελτίωσης των διαδικασιών που εφαρμόζει. Ειδικά σε μία εποχή που η ασφαλιστική αγορά σύντομα θα κληθεί να λειτουργήσει στο απαιτητικό περιβάλλον του Solvency II, η ΑΤΕ Ασφαλιστική, με επίκεντρο τις ασφαλιστικές ανάγκες του σύγχρονου Έλληνα, έχει ήδη ξεκινήσει την υλοποίηση έργων που ενισχύουν ακόμα περισσότερο τη διαφάνεια, την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα των παρεχομένων υπηρεσιών της».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τραμπ απειλεί με «μεγάλο τελωνειακό δασμό» τη Βρετανία εάν δεν καταργήσει φόρο ψηφιακών υπηρεσιών
- Η Ρωσία καταγγέλλει τις νέες κυρώσεις της ΕΕ που «δεν διαθέτουν νομιμοποίηση από τον ΟΗΕ»
- Πυρηνικά όπλα: Μεγεθύνονται οι επενδύσεις στην παραγωγή τους – Ξεπερνώνται οι ηθικές αναστολές
- G 20: Ο Τραμπ διατηρεί αμφιβολίες για τη συμμετοχή του Πούτιν στη σύνοδο της Φλόριντα
- Περού: Η Lockheed Martin επιβεβαιώνει την αγορά των 12 F-16
- ΗΠΑ: Ο Λευκός Οίκος κατηγορεί την Κίνα για κρυφή και σε μεγάλη κλίμακα αντιγραφή των αμερικανικών εταιρειών ΤΝ