Η ΔΟΕ απέκλεισε από τους κόλπους της την εθνική ολυμπιακή επιτροπή της Γκάνα, επειδή η κυβέρνηση αναμειγνύεται στα εσωτερικά θέματά της κι έτσι η χώρα κινδυνεύει να μη συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο. Η Γκάνα έγινε η δεύτερη χώρα που τιμωρείται από τη ΔΟΕ για παρόμοιο λόγο, μετά το Κουβέιτ το 2010. «Δεν έκαναν τα απαραίτητα βήματα για να διασφαλίσουν την προστασία της ολυμπιακής επιτροπής της χώρας από πολιτικές παρεμβάσεις. Έτσι τους επιβλήθηκε η τιμωρία» δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερ στέλεχος της εκτελεστικής επιτροπής της ΔΟΕ, που όμως δεν κατονομάζεται. Η επίσημη ανακοίνωση της ΔΟΕ για το θέμα αναμένεται εντός της ημέρας.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.