Στο χορό των απεργιακών κινητοποιήσεων από την Πέμπτη και οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ
Σειρά απεργιακών κινητοποιήσεων εξήγγειλαν οι μηχανοδηγοί του ΟΣΕ, γεγονός που σημαίνει ότι θα ακινητοποιηθούν οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού. Την Πέμπτη θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία, ενώ θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους με 48ωρη απεργία στις 19 και 20 Ιανουαρίου.
Σειρά απεργιακών κινητοποιήσεων εξήγγειλαν οι μηχανοδηγοί του ΟΣΕ, γεγονός που σημαίνει ότι θα ακινητοποιηθούν οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού.
Την Πέμπτη θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία, ενώ θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους με 48ωρη απεργία στις 19 και 20 Ιανουαρίου.
Οι εργαζόμενοι επικρίνουν την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και τη διοίκηση της ΤΡΕΝΟΣΕ για «ανεξήγητα αδιάλλακτη στάση», καθώς όπως υποστηρίζουν δεν χρειάζονται μετατάξεις προσωπικού.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).