
Αυτόφωρο στους… άτακτους του ντέρμπι «αιωνίων»
Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στην Α1 του μπάσκετ, το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής. Στη σύσκεψη αποφασίστηκε πως όσοι οπαδοί συλληφθούν στον προέλεγχο έξω από το γήπεδο θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο.
Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στην Α1 του μπάσκετ, το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής. Στη σύσκεψη αποφασίστηκε πως όσοι οπαδοί συλληφθούν στον προέλεγχο έξω από το γήπεδο θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο.
Η Αστυνομία σκέφτηκε πως με αυτόν τον τρόπο θα περιορίσει την είσοδο αντικειμένων στις κερκίδες και θα μειωθούν οι πιθανότητες να σημειωθούν επεισόδια.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν άνθρωποι των δύο ομάδων, εκπρόσωποι της Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ (Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας).
Συνολικά, θα κυκλοφορήσουν 17.700 εισιτήρια, ενώ κενό θα παραμείνει το τμήμα 103Β, τα 2/3 του τμήματος 105Β και οι οχτώ πρώτες σειρές στις 134Β, 136Β και 138Β. Θα υπάρχει διπλό δίχτυ προστασίας, με απόσταση ανάμεσα στο πρώτο και στο δεύτερο μισό μέτρο.
Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά τη σύσκεψη οι υπεύθυνοι αναφέρουν: «Πίσω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων θα υπάρχει και ισχυρή αστυνομική δύναμη. Οι θύρες του κλειστού γυμναστηρίου του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης (18.00). Οποιοσδήποτε συλληφθεί στον προέλεγχο από την αστυνομία θα οδηγείται στο αυτόφωρο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Έντονες διαμαρτυρίες των Λονδρέζων για πέναλτι (vid)
- Εκτός έδρας ισοπαλία της Εθνικής Ελπίδων με την Κροατία (1-1)
- Με αντίποινα απειλεί η Κίνα την ΕΕ εάν πλήξει τις εξαγωγές της
- Θερινές εκπτώσεις 2026: Πότε ξεκινούν, πόσο διαρκούν και τι πρέπει να γνωρίζουν καταναλωτές και καταστήματα
- Όταν ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο πλήρωσε 5.000 δολάρια σε έναν οδοντίατρο για να του καταστρέψει τα δόντια
- Συνελήφθη 33χρονος που καταζητούνταν για υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων