Κανένα θέμα μόλυνσης ελληνικών αυγών με διοξίνες, διαβεβαιώνουν οι παραγωγοί
Προτροπή στους πολίτες να συνεχίσουν απρόσκοπτα την κατανάλωση ελληνικών αυγών απευθύνει η Ένωση Αυγοπαραγωγών Ελλάδος (ΕΑΕ), διευκρινίζοντας ότι το πρόβλημα με την επιμόλυνση κτηνοτροφικών προϊόντων, που προκλήθηκε στη Γερμανία από ζωοτροφές με διοξίνες, αφορά μόνον τα προϊόντα, που παρήχθησαν στη χώρα αυτή.
Προτροπή στους πολίτες να συνεχίσουν απρόσκοπτα την κατανάλωση ελληνικών αυγών απευθύνει η Ένωση Αυγοπαραγωγών Ελλάδος (ΕΑΕ), διευκρινίζοντας ότι το πρόβλημα με την επιμόλυνση κτηνοτροφικών προϊόντων, που προκλήθηκε στη Γερμανία από ζωοτροφές με διοξίνες, αφορά μόνον τα προϊόντα, που παρήχθησαν στη χώρα αυτή.
Επίσης, η ΕΑΕ αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ότι δεν εισάγονται φρέσκα αυγά από τη Γερμανία.
Η Ένωση σημειώνει ότι το ελληνικό αυγό ήταν και είναι απόλυτα ασφαλές και διακρίνεται από την επισήμανση EL τόσο στη σφραγίδα επάνω στο κέλυφος όσο και από τη σήμανση στη θήκη συσκευασίας του.
Τέλος, τονίζει ότι παρακολουθεί τη δραστηριότητα των αρμόδιων ελεγκτικών Αρχών.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.