Στις 9 Φεβρουαρίου η νέα συνάντηση των εκπροσώπων Ελλάδας – ΠΓΔΜ
Συνάντηση των εκπροσώπων της Ελλάδας, πρέσβη Αδαμάντιο Βασιλάκη, και της ΠΓΔΜ, Ζόραν Γιόλεφσκι, συγκάλεσε για την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, στη Νέα Υόρκη, ο προσωπικός απεσταλμένος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το θέμα της ονομασίας, Μάθιου Νίμιτς.
Συνάντηση των εκπροσώπων της Ελλάδας, πρέσβη Αδαμάντιο Βασιλάκη, και της ΠΓΔΜ, Ζόραν Γιόλεφσκι, συγκάλεσε για την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, στη Νέα Υόρκη, ο προσωπικός απεσταλμένος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το θέμα της ονομασίας, Μάθιου Νίμιτς.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γραμματείας των Ηνωμένων Εθνών, περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν όταν πλησιάσει η ημερομηνία της συνάντησης.
Η τελευταία συνάντηση του κ. Νίμιτς με τις δύο πλευρές ήταν το Σεπτέμβριο του 2010, όταν στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, συναντήθηκε με τον υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα και τον πρόεδρο της ΠΓΔΜ Γκιόργκι Ιβάνοφ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Σαλάχ αποκάλυψε τι είπε στους συμπαίκτες του πριν από την πρόκριση της Αιγύπτου
- Η Τέιλορ Σουίφτ και ο Τράβις Κέλσι είναι επισήμως παντρεμένοι
- Καύσωνες: Η Ευρώπη είναι η ταχύτερα θερμαινόμενη ήπειρος – Ακραία υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να πλήττουν την Ελλάδα
- Νέες ταυτότητες: Μέχρι πότε πρέπει να εκδοθούν – Η διαδικασία και το κόστος
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ καλεί τους Αμερικάνους να προστατεύσουν τη χώρα από την «κομμουνιστική απειλή»
- Από τη μέση του Ατλαντικού, στην… κορυφή του κόσμου: Το Πράσινο Ακρωτήριο είναι η απόλυτη ποδοσφαιρική ιστορία του Μουντιάλ (vids, pics)
- Αλλάζουν οι αξίες μας όσο μεγαλώνουμε;
- Ανατροπή νταλίκας στην Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών – Νεκρός ο 52χρονος οδηγός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442