Λεπτομέρειες απομένουν για τη συμφωνία ΠΑΟ-Γέντρισεκ
Κλεισμένη είναι η μεταγραφή του Έρικ Γέντρισεκ στον Παναθηναϊκό, καθώς Σάλκε και Παναθηναϊκός ήρθαν σε οριστική συμφωνία για το δανεισμό του παίκτη. Το μόνο που απομένει πλέον για να ντυθεί στα πράσινα ο Σλοβάκος επιθετικός είναι να έρθει στην Ελλάδα και να συζητήσει με τον Παναθηναϊκό τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.
Κλεισμένη είναι η μεταγραφή του Έρικ Γέντρισεκ στον Παναθηναϊκό, καθώς Σάλκε και Παναθηναϊκός ήρθαν σε οριστική συμφωνία για το δανεισμό του παίκτη.
Το μόνο που απομένει πλέον για να ντυθεί στα πράσινα ο Σλοβάκος επιθετικός είναι να έρθει στην Ελλάδα και να συζητήσει με τον Παναθηναϊκό τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.
Η συμφωνία ανάμεσα σε Σάλκε και Παναθηναϊκό προβλέπει δανεισμό του ποδοσφαιριστή μέχρι τον Μάιο, με το «τριφύλλι» να δίνει 200.000 ευρώ στη Γερμανική ομάδα και άλλες 350.000 ευρώ στον παίκτη για συμβόλαιο έξι μηνών.
Παράλληλα, η Σάλκε έχει βάλει οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι 1 εκατ. ευρώ και εφόσον ο Παναθηναϊκός τον αγοράσει, οι ετήσιες απολαβές του παίκτη θα είναι 750.000 ευρώ.
Ο παίκτης αναμένεται στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον τις περάσει με επιτυχία, να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.
Παράλληλα, στον Παναθηναϊκό έχουν στη λίστα τους και τον Φαμπιάν Ρινάουντο, ο οποίος αρέσει στον Ζεσουάλδο Φερέιρα.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Μια ακόμη μυθική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Λιονέλ Μέσι στο MLS, πρωταγωνιστώντας στο 5-3 της Ίντερ Μαϊάμι επί του Σινσινάτι με τρία γκολ και μία ασίστ και δείχνοντας... έτοιμος για Μουντιάλ.
Ο Αντρέι Στογιάκοβιτς θα αποφασίσει για το ποιας εθνικής ομάδας τη φανέλα θα φορέσει, μετά από συνάντηση που θα έχει τόσο με την ελληνική πλευρά όσο και με τη σερβική.