Αμφίβολοι ΜακΓκραθ και Μάρσαλ για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό
Σε ελληνικό έδαφος, αλλά με σημαντική καθυστέρηση, επιστρέφουν για τον ΠΑΟΚ ο Ντόνι ΜακΓκράθ και ο Ρόουλ Μάρσαλ. Αμφότεροι, που εγκλωβίστηκαν στις ΗΠΑ λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα εσχάτως, βρήκαν τρόπο να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται την ύστατη στιγμή να εκτιμηθεί αν θα τεθούν στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου για την αναμέτρηση της Τετάρτης στην Πυλαία για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (19.00, ΕΤ1).
Σε ελληνικό έδαφος, αλλά με σημαντική καθυστέρηση, επιστρέφουν για τον ΠΑΟΚ ο Ντόνι ΜακΓκράθ και ο Ρόουλ Μάρσαλ.
Αμφότεροι, που εγκλωβίστηκαν στις ΗΠΑ λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα εσχάτως, βρήκαν τρόπο να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται την ύστατη στιγμή να εκτιμηθεί αν θα τεθούν στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου για την αναμέτρηση της Τετάρτης στην Πυλαία για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (19.00, ΕΤ1).
Ο ΜακΓκράθ πρόκειται να φτάσει στη βάση του «Δικεφάλου» απόψε, λίγο μετά τα μεσάνυκτα και ο Μάρσαλ το μεσημέρι της Τετάρτης.
«Το παιχνίδι έτσι και αλλιώς είναι δύσκολο, αλλά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε η αποστολή μας γίνεται ακόμη δυσκολότερη. Δεν ξέρουμε αν θα παίξουν όλοι οι Αμερικανοί μας παίκτες και σε τι κατάσταση θα είναι. Σίγουρα αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα, κεντρίζουν το ενδιαφέρον και του κόσμου, αλλά και των παικτών, θέλουμε να αγωνιστούμε σε ένα γεμάτο γήπεδο και σε μία όμορφη ατμόσφαιρα, για να πάρουμε δύναμη και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα πλήρης, με πολύ δυνατό ρόστερ και για να τον αντιμετωπίσεις, πρέπει να κάνεις καλή προετοιμασία, να είσαι συγκεντρωμένος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να τον βρεις σε κακή μέρα ή να μην έχει την ανάλογη συγκέντρωση», δήλωσε για το ματς με τους «ερυθρόλευκους» ο προπονητής του ΠΑΟΚ.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Οι Θάντερ επικράτησαν άνετα των Σανς με 119-84 και έκαναν το 1-0 στη σειρά των playoffs – Έκπληξη από τους Ορλάντο Μάτζικ που έφυγαν με το «διπλό» από την έδρα των Πίστονς (112-101)
Η 2η αγωνιστική της Super League ολοκληρώθηκε, η ΑΕΚ παραμένει στο +5 από τον Ολυμπιακό και το Football Meets Data παρουσίασε το γράφημα με τη διακύμανση στην κορυφή της βαθμολογίας.