
Ο Μοράτι έδωσε άδεια στους… ρεπόρτερ της Ίντερ
Εορταστική άδεια έδωσε στους... ρεπόρτερ της Ίντερ ο Μάσιμο Μοράτι! Ο πρόεδρος των «νερατζούρι» δήλωσε την Παρασκευή πως το θέμα του αντικαταστάτη του Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο της ομάδας θα ξεκαθαρίσει μετά τα Χριστούγεννα κι έτσι οι Ιταλοί εκπρόσωποι των ΜΜΕ μπορούν να περάσουν ευχάριστα το τριήμερο!
Εορταστική άδεια έδωσε στους… ρεπόρτερ της Ίντερ ο Μάσιμο Μοράτι! Ο πρόεδρος των «νερατζούρι» δήλωσε την Παρασκευή πως το θέμα του αντικαταστάτη του Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο της ομάδας θα ξεκαθαρίσει μετά τα Χριστούγεννα κι έτσι οι Ιταλοί εκπρόσωποι των ΜΜΕ μπορούν να περάσουν ευχάριστα το τριήμερο!
«Ό,τι είναι να συμβεί, θα συμβεί μετά τα Χριστούγεννα. Από τις 27 Δεκεμβρίου κι ύστερα» είπε ο Μοράτι, ενώ αναφέρθηκε και στον Λεονάρντο, που φέρεται ως επικρατέστερος διάδοχος του Μπενίτεθ.
Ο Βραζιλιάνος έχει θητεύσει στη Μίλαν, τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, και πολλοί θεώρησαν ότι η Ιντερ θα επιθυμούσε να «πικάρει» τη μεγάλη αντίπαλό της, προσλαμβάνοντάς τον. Ομως, ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ευρώπης διευκρίνισε:
«Ποτέ δεν λειτουργώ με αυτόν τον τρόπο. Και θα απογοητευόμουν, αν οποιαδήποτε κίνησή μας ερμηνευόταν έτσι».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- ΗELLO!: Έρχεται την Τετάρτη στα περίπτερα
- Παλιά, οι πλούσιοι δεν έμοιαζαν έτσι – Γκροτέσκα εξογκώματα, αφύσικα χείλη
- Με την πλάτη στον τοίχο ο Λανουά μετά την πρόκληση με τον Σότσα
- Γεράσιμος Παπαδόπουλος: Ερχεται μεγάλος σεισμός στην Ελλάδα – Τι είπε για το ηφαίστειο της Σαντορίνης
- Στη δημοσιότητα τα στοιχεία μελών σπείρας που παρίσταναν τους λογιστές και εξαπατούσαν πολίτες
- Πυροβολισμοί στην Αμμουδάρα: Δολοφονήθηκε 20χρονος έξω από μίνι μάρκετ – Διέφυγε ο δράστης


