Ο Καλόπουλος στο Αστέρας-Ολυμπιακός για το Κύπελλο Ελλάδος
Ο Δημήτρης Καλόπουλος (Μακεδονίας) ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (17.30) στο πλαίσιο της 5ης φάσης του Κυπέλλου. Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τα Τρίκαλα στο ΟΑΚΑ (20:00) θα σφυρίξει ο Χαραλαμπίδης (Καβάλας), το ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (15:30) ο Βοσκάκης (Ρεθύμνου) και το Λάρισα-ΑΕΚ (Πέμπτη, 20:00) ο Σταθόπουλος (Αχαΐας).
Ο Δημήτρης Καλόπουλος (Μακεδονίας) ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (17.30) στο πλαίσιο της 5ης φάσης του Κυπέλλου.
Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τα Τρίκαλα στο ΟΑΚΑ (20:00) θα σφυρίξει ο Χαραλαμπίδης (Καβάλας), το ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (15:30) ο Βοσκάκης (Ρεθύμνου) και το Λάρισα-ΑΕΚ (Πέμπτη, 20:00) ο Σταθόπουλος (Αχαΐας).
Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων της πέμπτης φάσης του Κυπέλλου ΟΠΑΠ:
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.