Να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό σκοπεύει ο Σισέ
Παρά την κακή πορεία της ομάδας και τις δραματικές εξελίξεις στα διοικητικά της ΠΑΕ, ο Τζιμπρίλ Σισέ δηλώνει πιστός στον Παναθηναϊκό και εκφράζει ανοικτά την πρόθεσή τού να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τους «πράσινους». Ο Γάλλος επιθετικός επισήμανε πως σκοπεύει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και απάντησε με χιούμορ στο ερώτημα για το ποιος είναι ο δυσκολότερος τερματοφύλακας που έχει αντιμετωπίσει, επιλέγοντας τον Σηφάκη, αφού «με τον Τζόρβα είμαστε συμπαίκτες», όπως είπε.
Παρά την κακή πορεία της ομάδας και τις δραματικές εξελίξεις στα διοικητικά της ΠΑΕ, ο Τζιμπρίλ Σισέ δηλώνει πιστός στον Παναθηναϊκό και εκφράζει ανοικτά την πρόθεσή τού να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τους «πράσινους».
Ο αρχηγός του «τριφυλλιού», που βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΠ με τον τίτλο του πρώτου ξένου του περυσινού πρωταθλήματος.
Στο περιθώριο της βράβευσής του, ο Γάλλος επιθετικός επισήμανε πως σκοπεύει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, βάζοντας τέλος στα σενάρια.
«Έχω συμβόλαιο και για άλλα δύο χρόνια και σκοπεύω να το εξαντλήσω» τόνισε αρχικά ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος παρά το -5 από την κορυφή και τον Ολυμπιακό υπογράμμισε:
«Ο στόχος μου είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι μακρύς ο δρόμος, αλλά βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Έχουμε τον τρόπο και την ποιότητα να το κατακτήσουμε».
Όσο για το αν ο στόχος του είναι να πετύχει φέτος 25 γκολ, εξέφρασε την ελπίδα να τον πετύχει, πλην όμως επανέλαβε ότι «το σημαντικό δεν είναι αυτό, αλλά να πάρουμε και πάλι το πρωτάθλημα».
Δεν παρέλειψε, τέλος, να απαντήσει με χιούμορ στο ερώτημα για το ποιος είναι ο δυσκολότερος τερματοφύλακας που έχει αντιμετωπίσει, επιλέγοντας τον Σηφάκη, αφού «με τον Τζόρβα είμαστε συμπαίκτες», όπως είπε.
Ο Σισέ συνοδευόταν στην εκδήλωση από τη σύζυγό του Τζουντ και την κόρη του, ενώ υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα σε μικρούς θαυμαστές του.
www.sport.gr
- Και επίσημα ο Γεντβάι στην Αλ Σαμπάμπ (pic)
- Γιατί ο Μέσι είναι νοκ άουτ απο το All Star game του MLS
- Ασπίδα του προέδρου της Αργεντινής στην εθνική ομάδα
- Ο Ντε Μινόρ πρώτος αντίπαλος του Τσιτσιπά στην Αμερική
- «Έκρηξη» τιμών στα εισιτήρια των Σίξερς, λόγω ΛεΜπρόν Τζέιμς – Ακόμη και τέσσερις φορές πάνω!
- World Cup: Η Εθνική πόλο διεκδικεί το πρώτο χρυσό μετάλλιο στον τελικό
- Σλοβενία – Ελλάδα 74-87: Εύκολη νίκη για την Εθνική Παίδων, πρώτος σκόρερ ο Χριστοδούλου (vid)
- Βλάχος: «Θέλουμε πολύ το χρυσό και θα παλέψουμε για αυτό» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442