Μετάθεση τεσσάρων ημερών στο ντέρμπι «αιωνίων» του μπάσκετ
Στις 12 Ιανουαρίου και όχι στις 8 Ιανουαρίου, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, θα διεξαχθεί το ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού για την 12η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ. Η αλλαγή αυτή συνέβη έπειτα από απόφαση του ΕΣΑΚΕ λόγω μετάθεσης της 10ης αγωνιστικής, από 2 Ιανουαρίου στις 5 του ίδιου μήνα.
Στις 12 Ιανουαρίου και όχι στις 8 Ιανουαρίου, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, θα διεξαχθεί το ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού για την 12η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ. Η αλλαγή αυτή συνέβη έπειτα από απόφαση του ΕΣΑΚΕ λόγω μετάθεσης της 10ης αγωνιστικής, από 2 Ιανουαρίου στις 5 του ίδιου μήνα.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ευρωπαϊκό δίπορτο για τον ΟΦΗ. Αν νικήσει τον ΠΑΟΚ παίρνει εισιτήριο, όμως με τη νίκη επί του Λεβαδειακού ελπίζει και για την 5η θέση καθώς τον πλησίασε στους δυο βαθμούς. Τα πλέι οφ (5-8) πήραν φωτιά!