Συνεχίστηκαν οι συναντήσεις του πρωθυπουργού με στελέχη της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ
Τις ενημερωτικές συναντήσεις του συνέχισε ο πρωθυπουργός με τις ενημερωτικές συναντήσεις του με στελέχη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ και με εισηγητές των κοινοβουλευτικών τομέων εργασίας (ΚΤΕ) του κόμματος.
Τις ενημερωτικές συναντήσεις του συνέχισε τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός με τις ενημερωτικές συναντήσεις του με στελέχη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ και με εισηγητές των κοινοβουλευτικών τομέων εργασίας (ΚΤΕ) του κόμματος.
Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τους επικεφαλής των ΚΤΕ και για τις αλλαγές που συντελούνται σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ένα πεδίο, στο οποίο, όπως επανειλημμένα έχει τονίσει, η Ελλάδα πρέπει να έχει θέση και φωνή.
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, στις συνεργασίες του πρωθυπουργού με τους επικεφαλής των ΚΤΕ τονίστηκε η αναγκαιότητα συνεχούς επαφής των βουλευτών με την κοινωνία, καθώς η κυβέρνηση εκτιμά πως οι διαρθρωτικές αλλαγές τις οποίες θα συνεχίσει το 2011 είναι μεν δύσκολες, αλλά αναγκαίες έτσι ώστε η χώρα να μπει σε ρυθμούς ανάπτυξης το 2012.
Από αυτή την σκοπιά, η επαφή των βουλευτών με τον κόσμο, εκτιμάται ότι αφενός μεν θα μεταφέρει στην κυβέρνηση τις διαθέσεις της κοινωνίας, από την άλλη όμως θα μεταφέρει στην κοινωνία το μήνυμα ότι το ζήτημα της χώρας δεν είναι το Μνημόνιο, αλλά η αλλαγή του παραγωγικού προτύπου και μια σειρά άλλες αλλαγές έτσι ώστε -όπως εκτιμά η κυβέρνηση- η χώρα να μπορέσει να «σταθεί στα πόδια της» και να εισέλθει σε τροχιά ανάπτυξης.
Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε την Κυριακή με το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και αριθμό εισηγητών και αναπληρωτών εισηγητών των ΚΤΕ, ενώ οι ενημερωτικές αυτές συναντήσεις θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν αύριο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΗELLO!: Έρχεται την Τετάρτη στα περίπτερα
- Η γη της ελιάς: Τα ψέματα φέρνουν ανατροπές
- Ντόρσεϊ: «Ώρα να πετύχουμε τον μεγαλύτερο στόχο της σεζόν»
- ΥπΑΑΤ: Απόπειρες τηλεφωνικής εξαπάτησης με πρόσχημα τον αφθώδη πυρετό – Προσοχή!
- Κύκλοι Αλέξη Τσίπρα: Καμία συνάντηση ή επικοινωνία με τον Σωκράτη Φάμελλο
- Σεισμός τώρα – Αισθητός στην Αττική
- Εργατικά ατυχήματα: Πάνω από 7.500 κάθε μέρα στην ΕΕ το 2023
- Κόκκινο κραγιόν, τραβηγμένα μαλλιά, κρίκοι – Το 80s στυλ της Sade δεν ξεπεράστηκε ποτέ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442