Χωρίς ντέρμπι η 14η αγωνιστική της Τετάρτης για τη Β’ εθνική
Με τις αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο, Tετάρτη, το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Β` εθνικής κατηγορίας (φούτμπολ λιγκ). Ο πρωτοπόρος Παναιτωλικός φιλοξενείται από τον Ιωνικό και είναι το φαβορί για την νίκη, όπως και ο ΠΑΣ Γιάννινα, που δοκιμάζεται στην Φυλή με τον Θρασύβουλο.
Με τις αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο, Τετάρτη, το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Β` εθνικής κατηγορίας (φούτμπολ λιγκ). Ο πρωτοπόρος Παναιτωλικός φιλοξενείται από τον Ιωνικό και είναι το φαβορί για την νίκη, όπως και ο ΠΑΣ Γιάννινα, που δοκιμάζεται στην Φυλή με τον Θρασύβουλο.
Ακόμη, ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί την Ηλιούπολη και εκτός απροόπτου θα πάρει τους τρεις βαθμούς, ενώ ο Διαγόρας έχει δύσκολη αποστολή στο «Ελ Πάσο» με αντίπαλο την Καλλιθέα.
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.