Την έλευση ενός μέσου και καμία αποχώρηση συμφώνησαν Βαλβέρδε, Μαρινάκης
Για την απόκτηση ενός παίκτη που θα αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή θα κινηθεί ο Ολυμπιακός στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όπως συμφώνησαν ο Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη μετά τη συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Δευτέρας. Παράλληλα, συμφώνησαν να μην αποχωρήσει κανείς παίκτης από το υπάρχον ρόστερ. Συνεπώς εξασθενούν τα σενάρια αποχώρησης των Κώστα Μήτρογλου και Γιώργου Γκλαλίτσιου.
Για την απόκτηση ενός παίκτη που θα αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή θα κινηθεί ο Ολυμπιακός στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όπως συμφώνησαν ο Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη μετά τη συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Δευτέρας. Παράλληλα, συμφώνησαν να μην αποχωρήσει κανείς παίκτης από το υπάρχον ρόστερ.
Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού είχε συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας και η κουβέντα περιστράφηκε, αφενός γύρω από την μεταγραφική ενίσχυση των «ερυθρόλευκων» την περίοδο του Ιανουαρίου και αφετέρου γύρω από την εικόνα που παρουσιάζουν οι Πειραιώτες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.
Σε ό,τι αφορά το «καυτό» θέμα της ενίσχυσης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι δύο άνδρες συμφώνησαν προς την κατεύθυνση της μίας μεταγραφής ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και θα έχει οργανωτικές ικανότητες, εκεί, όπου εντοπίζεται το μεγαλύτερο κενό ή πρόβλημα, που αντιμετωπίζουν οι Πειραιώτες.
Παράλληλα, συμφώνησαν πως στην παρούσα φάση δεν υπάρχει διάθεση να αποχωρήσει κάποιος από τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ. Συνεπώς εξασθενούν τα σενάρια αποχώρησης των Κώστα Μήτρογλου και Γιώργου Γκλαλίτσιου.
Στο έτερο θέμα της κουβέντας, εκείνο της πορείας που διαγράφει μέχρι στιγμής η ομάδα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε ικανοποιημένος από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο ζήτησε από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, να παίξουν ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο οι «ερυθρόλευκοι», ώστε να ευχαριστήσουν τον κόσμο.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.