Υλικές ζημιές προκλήθηκαν στην είσοδο του Συνδέσμου Φιλάθλων του Άρη, όταν άγνωστοι στις 4.30 τα ξημερώματα της Κυριακής ενεργοποίησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό που τοποθέτησαν στην περιοχή Ευόσμου και συγκεκριμένα στην Οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου με Τζαβέλα. Μάλιστα στην περιοχή κλήθηκε και η Πυροσβεστική, για την κατάσβεση της φωτιάς, που ξέσπασε στην είσοδο του Συνδέσμου. Το συμβάν διερευνείται, ενώ άντρες της αστυνομίας Θεσσαλονίκης κάνουν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).