
Το Χριστουγεννιάτικο παζάρι στο Οινοποιείο Στροφιλιάς στην Ανάβυσσο
Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου από τις 11 το μεσημέρι ως τις 4 το απόγευμα, το οινοποιείο της Στροφιλιάς διοργανώνει ένα Χριστουγεννιάτικο παζάρι.
Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου από τις 11 το μεσημέρι ως τις 4 το απόγευμα, το οινοποιείο της Στροφιλιάς διοργανώνει ένα Χριστουγεννιάτικο παζάρι. Εκτός από μελομακάρονα, κουραμπιέδες και γιορτινή ατμόσφαιρα, θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε πολλά κρασιά της Στροφιλιάς και του Κατώγι Αβέρωφ και να κάνετε Χριστουγεννιάτικες αγορές αφού θα υπάρχουν προσφορές και ειδικές τιμές σε κρασιά και είδη κρασιού.
{{{ map }}}Στο οινοποιείο στην Ανάβυσσο παράγονται τα λευκά κρασιά της Στροφιλιάς. Είναι διακοσμημένο εσωτερικά και εξωτερικά με έργα σύγχρονων καλλιτεχνών.
Διεύθυνση: Τ.Θ. 1092, Πατητήρια Αναβύσσου, Τ.Κ. 190 13. Για να βρείτε οδηγίες πρόσβασης, κάντε κλικ εδώ
Πληροφορίες: Τηλ. 22910 41650, Φαξ 22910 38850, strofili@otenet.gr
Κατώγι & Στροφιλιά
- «Είσαι αρκετά δυνατός για να το αντέξεις» – Ο Μπέλινγκχαμ αποκάλυψε το «trash talking» με τον Μέσι (vid)
- Γυναίκες στα σύνορα
- Το λευκό κρασί που επιστρέφει και φέρνει μαζί του τις πιο όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις
- Για ποιους χτυπάει η καμπάνα της εφορίας
- ΕΛΑΣ: Οι αλχημιστές του Μεγάρου Μαξίμου επιμένουν στα μαθηματικά του «Μπακαλόγατου»
- Γεραπετρίτης από Τόκιο: Η Ελλάδα αποτελεί μια πραγματική πύλη της Ιαπωνίας προς την Ευρώπη και τον κόσμο


