Χιόνι
!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=»//platform.twitter.com/widgets.js»;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,»script»,»twitter-wjs»);
Στα τριάντα ποιήματα της συλλογής ακούγονται οι φωνές μιας νέας γενιάς ανθρώπων, οι οποίοι, προχωρώντας πέρα από την ελπίδα, πιστεύουν ότι η ευαισθησία, η αγωνιστικότητα -ατομική και συλλογική- η ομορφιά, η ποίηση θα αλλάξουν -στ’ αλήθεια!- τον κόσμο.
Ο ποιητής αναφέρει: «Είναι καιρός να καταλάβουμε ότι η απόσταση ανάμεσα στο τίποτα και το σπουδαίο είναι μονάχα μια λέξη: «Εμείς»».
Η Νύχτα
Η νύχτα είναι το φως μου
Σκοτεινό
Ολόιδιο με τη Γαλήνη
Η νύχτα είναι η φωνή μου
Σιωπηλή
Ολόιδια με την Ποίηση
Παρουσίαση του ποιητή
Ο Μιχάλης Κούτρας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Σπούδασε φιλολογία στο πανεπιστήμιο Αθηνών και εργάζεται στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση ως καθηγητής. Το «Χιόνι» είναι η πρώτη ποιητική συλλογή του.
| Ιωλκός | |
| Μιχάλης Κούτρας |
- Εκτέλεση στην Καισαριανή: Φως στα… μυστικά των δημοπρασιών
- Το Ιράν ορκίζεται «την πιο καταστροφική επιχείρηση στην ιστορία των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας»
- Ιράν: Ο Τραμπ δήλωσε μετά την επίσημη ανακοίνωση του θανάτου του Χαμενεΐ «πως υπάρχουν καλοί υποψήφιοι»
- Οι τελευταίες στιγμές του Αλί Χαμενεΐ σύμφωνα με την Ιρανική τηλεόραση
- Ο ρόλος του φόβου στην πολιτική
- Έντονος διάλογος του πρέσβη των ΗΠΑ με τον Ιρανό στον ΟΗΕ: «Να είστε ευγενής» – «Το καθεστώς σας σκοτώνει χιλιάδες»

