
Σφήνα της ΑΕΚ για την απόκτηση του Ροτέν
Σφήνα μπαίνει η ΑΕΚ για την απόκτηση του Ζερόμ Ροτέν, ο οποίος αποτελεί τον βασικό μεταγραφικό στόχο του Ηρακλή. Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο 32χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος εδώ και ένα μήνα από την Παρί Σεν Ζερμέν, είναι επιφυλακτικός να συνεχίσει την καριέρα του στον Γηραιό και έχει ξεκινήσει συζητήσεις με το «δικέφαλο».
Σφήνα μπαίνει η ΑΕΚ για την απόκτηση του Ζερόμ Ροτέν, ο οποίος αποτελεί τον βασικό μεταγραφικό στόχο του Ηρακλή.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ώρα για Σπορ», ο 32χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος εδώ και ένα μήνα από την Παρί Σεν Ζερμέν, είναι επιφυλακτικός να συνεχίσει την καριέρα του στον Γηραιό και έχει ξεκινήσει συζητήσεις με το «δικέφαλο».
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, δεν αποκλείεται να βρεθεί στην Ελλάδα την ερχόμενη εβδομάδα, ώστε να έχει επαφές με ανθρώπους της ΑΕΚ και κατόπιν να αποφασίσουν τόσο ο ίδιος όσο και ο Χιμένεθ, αν και κατά πόσο το φλερτ θα οδηγηθεί σε γάμο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Με παρερμηνεια των θέσεων της ΕΛΑΣ για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΕΑΡ προσπαθούν να δώσουν εγγυήσεις αριστεροσύνης
- Gangnam Style: Το superhit του Psy γράφει ακόμα ιστορία
- Μεσσηνία: Οι σοκαριστικοί διάλογοι του κυκλώματος εμπρηστών – «Ασ’ τους να παρακολουθούν»
- Την Τρίτη στη Βουλή η ρύθμιση για τις περικοπές των συντάξεων χηρείας
- Ιταλία: Οργή για βίντεο ΑΙ ακροδεξιού πολιτικού – Σαν Ρωμαίος αυτοκράτορας καταδικάζει σε θάνατο ηγέτες της αντιπολίτευσης
- Φωτιά στο Νότιο Πήλιο – Καίει σε δασική έκταση κοντά στο Νεοχώρι
