
Οριστικά χωρίς Μουσλίμοβιτς ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο…
Ούτε την Παρασκευή προπονήθηκε ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, αφού οι ενοχλήσεις στους προσαγωγούς του δεν ξεπεράστηκαν και αυτόματα τέθηκε εκτός ομάδας για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο στην Τούμπα. Μπαλάφας ή Φωτάκης θα πάρουν τη θέση του τιμωρημένου Βιτόλο στα χαφ.
Ούτε την Παρασκευή προπονήθηκε ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, αφού οι ενοχλήσεις στους προσαγωγούς του δεν ξεπεράστηκαν και αυτόματα τέθηκε εκτός ομάδας για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο στην Τούμπα.
Ο Βόσνιος επιθετικός, που και φέτος αντιμετωπίζει προβλήματα με διαδοχικούς τραυματισμούς και υποτροπές, θα ταξιδεύσει την Δευτέρα στο Μόναχο, προκειμένου να εξεταστεί από την γιατρό που επιμελήθηκε προ διμήνου την χειρουργική επέμβαση, ώστε να διαπιστωθεί το αίτιο της υποτροπής του.
Κατά τα άλλα ο Μάκης Χάβος έχει να αντιμετωπίσει και άλλα προβλήματα απουσιών, με τους Ίβιτς, Βιτόλο που είναι τιμωρημένοι και τους Σνάουτσνερ, Σαβίνι, Μαλεζά και Λίνο που είναι τραυματίες.
Σε ό,τι αφορά στο σχήμα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, έχει μόνο μια εκκρεμότητα αφού δεν έχει αποφασίσει εάν θα επιλέξει ως παρτενέρ του Γκαρσία στην μεσαία γραμμή τον Μπαλάφα, ή τον Φωτάκη.
Στην πρώτη περίπτωση αν παίξει δηλαδή ο Μπαλάφας θα είναι ο προωθημένος χαφ, ενώ αν επιλεγεί η δεύτερη λύση τότε θέση στην ενδεκάδα θα κερδίσει μάλλον ο Βραζιλιάνος Κριστιάνο. Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθεί με την τελευταία προπόνηση που θα γίνει στην Τούμπα στις 5 μ.μ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Σεισμός τώρα στην Κω
- 6G: Μάχη για δύο στην κούρσα – Οι δύο υπερδυνάμεις που ανταγωνίζονται
- Όλα τα γκολ της αγωνιστικής σε πλέι οφ και πλέι άουτ της Super League (vids)
- Μασκ εναντίον όλων – H δίκη που θα αλλάξει την AI
- Η βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης Ναργκίς Μοχαμαντί μεταφέρεται σε νοσοκομείο στην Τεχεράνη
- Ηράκλειο: Έλαβε προθεσμία ο 30χρονος για τον τραυματισμό της συζύγου του – Κρίσιμη η μαρτυρία των παιδιών



