Ισοπαλία… βυθού για τη Σαραγόσα το 1-1 με τη Χετάφε
Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Χετάφε και Σαραγόσα στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 12η αγωνιστική της Primera Division, με την δεύτερη να παραμένει στον... πάτο του βαθμολογικού πίνακα και την Χετάφε στην 12η θέση.
Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Χετάφε και Σαραγόσα στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 12η αγωνιστική της Primera Division, με την δεύτερη να παραμένει στον… πάτο του βαθμολογικού πίνακα και την Χετάφε στην 12η θέση.
Η Σαραγόσα, στον πάγκο της οποίας κάθισε για πρώτη φορά ο Χαβιέ Αγκίρε, ξεκίνησε δυνατά στο πρώτο μέρος και ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 33ο λεπτό με τον Μπερτόλο.
Η ανάπαυλα του ημιχρόνου φαίνεται πως λειτούργησε ευεργετικά για τους γηπεδούχους, καθώς μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος. Στο 47′ ο Λόπεθ σημάδεψε το δοκάρι και ένα λεπτό αργότερα ο Γκαβιλάν κέρδισε πέναλτι ύστερα από ανατροπή του Σινάμα. Ο Κολούνγκα δεν αστόχησε από τα έντεκα βήματα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Η ομάδα του Αγκίρε έμεινε με δέκα παίκτες μετά το 63′, όταν ο Πόνσιο δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Η Χετάφε δεν κατάφερε, παρά το αριθμητικό της πλεονέκτημα, να πετύχει κάτι περισσότερο και το 1-1 διατηρήθηκε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
Μετά τον Άρη, ο ΠΑΟΚ νίκησε σε 2ο σερί ντέρμπι, αυτή τη φορά με 76-72 επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο, αυξάνοντας τις πιθανότητές του για κατάληψη της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο.
Επιστροφή στις νίκες ο Άρης μετά από οκτώ αγωνιστικές, επικράτησε του Βόλου με 3-2 με ανατροπή στην ανατροπή και μπήκε δυναμικά στη μάχη της 5ης θέσης Στο -3 πλέον, από τον Λεβαδειακό οι κίτρινοι.