Στραβοπάτημα για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ανέβηκε 2ος ο Παναιτωλικός
Στο βαθμό της ισοπαλίας αρκέστηκε ο πρωτοπόρος ΠΑΣ Γιάννινα, 0-0, με τον Ιωνικό, στην Ήπειρο, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής κατηγορίας.
Στο βαθμό της ισοπαλίας αρκέστηκε ο πρωτοπόρος ΠΑΣ Γιάννινα, 0-0, με τον Ιωνικό, στην Ήπειρο, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής κατηγορίας.
Μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Παναιτωλικός, 1-0, στην έξοδό του στην Καρδίτσα επί της Αναγέννησης μειώνοντας στους 3 βαθμούς την απόσταση από την κορυφή.
«Τρίποντο» για το Λεβαδειακό στην έδρα του, 1-0, απέναντι στην Ηλιούπολη, ενώ Πιερικός και Διαγόρας συμβιβάστηκαν στη λευκή ισοπαλία, όπως και η Βέροια με την Καλλιθέα.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Κυριακής (10η αγωνιστική)
ΠΑΣ Γιάννινα – Ιωνικός 0-0
Aναγέννηση Καρδίτσας – Παναιτωλικός 0-1 (13′ Καούνος)
Πιερικός – Διαγόρας 0-0
Λεβαδειακός – Ηλιούπολη 1-0
Tρίκαλα – Αγροτικός Αστέρας 1-1 (45′ Τσούκλης – 90+5′ Πουρής)
Bέροια – Καλλιθέα 0-0
Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:
Δευτέρα 22 Νοεμβρίου
18:00 Εθνικός Αστέρας – ΟΦΗ
19:00 Θρασύβουλος – Εθνικός
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Europa League: Στα πλέι οφ και μαθηματικά ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός – Νίκη 8άδας η Ρόμα (2-0)
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)
- Δουδωνής: Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση – «Έχετε εκμεταλλευτεί προς όφελός σας κάθε παθογένεια του κράτους»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]
- Φερεντσβάρος-Παναθηναϊκός 1-1: Ο Ζαρουρί απέδωσε δικαιοσύνη και… πρόκριση
- Β. Σπανάκης: Ενισχύουμε την αυτοδιοίκηση καθημερινά

