Ο αθλητικός δικαστής της ΕΟΠΕ/ΕΣΑΠ τιμώρησε τον ΠΑΟΚ με ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα με τον Άρη. Στον Ολυμπιακό επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον εκτός έδρας αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ενώ στον Ηρακλή έγινε έγγραφη επίπληξη, για τη συμπεριφορά των φίλων του στον αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, τέλος, έγινε έγγραφη επίπληξη για τη συμπεριφορά του στατιστικολόγου Ιπποκράτη Δήμητσα (στο ματς με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς), ενώ στον κ. Δήμητσα απαγορεύθηκε η παραμονή στον αγωνιστικό χώρο για ένα μήνα.
Αν και έχανε 0-1, η Έβερτον έκανε μυθική ανατροπή κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (3-1), αλλά στο φινάλε οι «πολίτες» βρήκαν δύο γκολ και… τσίμπησαν τον βαθμό (3-3) – Προβάδισμα τίτλου για την Άρσεναλ
Συνεχίζοντας τη μάχη με τη λευχαιμία, ο Ακίλε Πολονάρα ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του και μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα ζήτησε από τους φιλάθλους του μπασκετ να τον θυμούνται όπως ήταν.